![]() |
Romet duet - łącznik mocujący - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Romet duet - łącznik mocujący (/showthread.php?tid=44361) |
Romet duet - łącznik mocujący - meyos - 17-07-2017 23:52:14 Witam, Potrzebuje zdjęcie łącznika mocującego z dokładnymi wymiarami. ![]() Będę wdzięczny za szybką odpowiedź ![]() RE: Romet duet - łącznik mocujący - Dawdzio - 18-07-2017 18:31:09 Że, przepraszam, czego? My tu proste ludzie, nie panimajem inżynierskich wyrazów ![]() Chodzi o tą blachę na przedniej części łączącą ją z tyłem? RE: Romet duet - łącznik mocujący - meyos - 18-07-2017 23:04:03 Chodzi mi o srubę w kształcie litery "T" , która łączy obie ramy ![]() Przepraszam, za określenie, ale tak to fachowo jest nazwane w katalogu czescie zamiennych. RE: Romet duet - łącznik mocujący - Dawdzio - 19-07-2017 09:20:49 Jeśli o śrubę to nie pomogę. Zamiast niej mam zwykłą jako oś i tą ze składaka jako boczną, bo nie miałem tego elememtu. |