![]() |
Hej! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Hej! (/showthread.php?tid=44022) |
Hej! - Paul_Julian - 11-06-2017 01:19:53 Hej wszystkim ! Po dobrych ponad 20stu latach ruszyłem 4ry litery i wyciągnąłem z garażu swój rower ![]() Aktualnie walczymy z przerzutką, bo oryginalne linki już nie dawała rady. Są nowe zębatki, wyregulowane wsio, ale chyba damy nową inną linkę. No i w sumie tyle o mnie ![]() RE: Hej! - Paul_Julian - 11-06-2017 03:46:33 Tak sobie przeglądam forum, i mam nadzieję, że można się tu chwalić i pytać o różne rometowe rzeczy, nawet jeśli ma się rower dalszy od oryginału >_> Mój Zenit ma nowe "rączki", bo oryginały były niewygodne, tak samo pedały i opony. Opony są w typie BMX'owym, w oryginale były całe czarne. Siodełko tez jest nowe, bo oryginalne (czarne) było mniej wygodne. No i nie ma dynama - jest zamontowana chińska latarka, tak samo tył. Przede wszystkim rower ma być funkcjonalny. Szkoda, ze lata temu pomazałem sprajem oryginalny piaskowy lakier ![]() Jutro postaram się cyknąć trochę fotek. Wolnobieg i przerzutki mam nieoryginalne, ale zastanawiam sie czy nie zamontować znowu oryginałów. Głównym problem to spadający łańcuch ( wypada z zębatki i klinuje sie między zębatką a osłoną przy szprychach). Linka została wymieniona na hamulcową, i być może to jest błąd. W tygodniu kupię linkę przerzutkową. RE: Hej! - rafi555 - 11-06-2017 09:44:02 siema, też mam zenita, prawie nowego z serii kowalewo jak coś służę pomocą RE: Hej! - MECHANIK123 - 11-06-2017 12:40:38 Cześć! Powodzenia w pracach przy Zenicie. |