![]() |
Ogar 200 by Emikel - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Ogar 200 by Emikel (/showthread.php?tid=42798) |
Ogar 200 by Emikel - Emikel - 28-01-2017 15:31:44 Witam, chciałbym dziś zaprezentować Ogara 200 który został na prawdę bardzo okazjonalnie kupiony bo kosztował mnie tylko 60 PLN. Napisał do mnie na fb pewien gość co kupowałem od niego wcześniej ogara 205 z papierami (z resztą też za grosze jak będę go robił to zrobię temat). Wysłał mi bardzo słabe zdjęcie Ogara pod płotem w jakimś syfie i na flakach w dodatku napisał że stał bez świecy i silnik stoi. Ja sobie myślę dobry parch i się pytam ile chce on mówi że 120zł ja se myślę chyba zdurniał, i takim sposobem dyskusja z nim ustała na około pól roku. Po tym czasie przypadkiem znowu temat Ogara poruszyliśmy i ja mu mówię Żydzie ty jeden, Mercedesem jeździsz a chcesz 120zł za jakiegoś złoma? A on mówi że co jak jeżdżę Mercem to mam Ci go za darmo oddać? Ja mówię że miło by było ![]() ![]() Dobra teraz głos przejmą marudy, a to lakier wcale nie taki idealny że to zaraz wszystko zardzewieje, a to nalot rdzy jest na niektórych rzeczach, a to kij wie co jeszcze. Ogarek jest mój i ja decyduję co z nim będzie. A jako że jest z jednego kawałka cały i się uchował tyle lat z oryginalnym lakierem nie zostanie on malowany ani nic w tym stylu. Zostanie naprawiony i doprowadzony do sprawności. To tyle co go spotka mam zamiar nim trochę poganiać po okolicy w słoneczne niedzielę. Macie tu zdjęcia Ogar 200 by Emikel Zachęcam do skomentowania i serdecznie pozdrawiam ![]() RE: Ogar 200 by Emikel - komarinho - 28-01-2017 16:13:40 no i fajnie. Licznik masz z komara. Ogólnie to stawiam że rocznik 86 ![]() ![]() RE: Ogar 200 by Emikel - kacperszkudlarek - 28-01-2017 22:53:49 Pinkny ogarek ![]() RE: Ogar 200 by Emikel - Quake96 - 28-01-2017 23:34:25 Trochę jak moja pszczoła ![]() |