![]() |
Wycena części z Kadeta. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: Wycena części z Kadeta. (/showthread.php?tid=4225) |
Wycena części z Kadeta. - Bartek - 08-04-2012 15:26:01 Witam. Panowie możecie mi wycenić moje części z kadeta ? Pytam na razie tak orientacyjnie. Nie walcie cen z kosmosu tylko ile wg was jest dana część warta Tutaj macie fotki. Klamki z ładnym chromem ![]() ![]() Siedzenie ( nie jest idealne ma przetarcie i trzeba by było pozszywać) ![]() ![]() Błotnik chrom w stanie +db ![]() ![]() Ten plastik między bakiem a siedzeniem ( nie popękany w ładnym stanie) ![]() Lagi (spawane dołem i jedna lekko skrzywiona) oraz amortyzatory z tylne z chromem w stanie db ![]() Rama bez papierów, prosta nie spawana (przygotowana do malowania) ![]() Bak nie ma rdzy nie cieknie ani nic. ![]() Koła z chromem przód stan +db tył -bdb (opona w ładnym stanie) ![]() Silnik nie na chodzie (brakuje tarcz sprzęgłowych, prawa połówka nie jest idealna ma ubytki, cylinder w stanie złym, wał nie wiem w jakim stanie, brak iskrownika oraz kopnika a pozatym wszystko jest, połówka była klejona ale dalej to odpadło :/ ) ![]() ![]() ![]() Oraz lampa z ładną oprawką ![]() A na ile byście całość wycenili jakbym miał sprzedać wszystko razem. Na razie tylko pytam bo jestem ciekaw ile to jest warte. Mam jeszcze inne części których nie ma na zdjęciach. RE: Wycena części z Kadeta. - szkp - 08-04-2012 15:35:41 Klamki: 15zł Siedzenie: 40zł Błotnik: 30zł Plastik: 20zł Lagi: Spawane i krzywe nic nie warte Amory tył: 20zł Rama: 20zł, ale ramy do rometów bez papierów są niesprzedawalne Bak: 20zł Koła: oba za 50-60zł Silnik: 50zł Lampa: 20-30zł Razem 100-150zł. RE: Wycena części z Kadeta. - kadetmen - 08-04-2012 15:37:37 Ja rezerwuję klamki jak by co ![]() RE: Wycena części z Kadeta. - Bartek - 08-04-2012 17:27:12 Prawdopodobnie to bd wszystko na sprzedasz. Mam jeszcze plastikowy schowek z tą pokrywką, sprężyny przednich lag, gaźnik gm13 (ten od silnika 019) jedyna wada to z jednej str jest uszczerbane mocowanie a tak to wszystko jest ok i chodził do końca. Mam też błotnik z Ogara 205 z lampą i chlapaczem rączkę z biegami od komara (kolor biały ale troszkę zaniedbana) Sprawną instalację z kadeta i jeszcze coś tam się znajdzie. Muszę popatrzeć i porobić fotki. Jeszcze mam kierownicę z ładnym chromem w stanie +db nie ma jej na fotkach. Po świętach wam pokażę. Mam też tylni błotnik w stanie -dostatecznym ale to się do niczego nie przyda (był ułamany i nitowany...) RE: Wycena części z Kadeta. - kadetmen - 08-04-2012 17:38:37 Czyli jednak sprzedajesz , to jak mówiłem wziąłbym te klamki , i ile z przesyłką za nie ? RE: Wycena części z Kadeta. - Bartek - 08-04-2012 17:40:40 Nie orientuje się w cenach wysyłek. Tak jak wyżej kolega napisał chciałbym te 15 zł za nie. Porobię dokładniejsze fotki i ci pokażę. RE: Wycena części z Kadeta. - kadetmen - 08-04-2012 17:42:08 Masz cennik poczt polskiej : http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm i możesz je wysłać paczką albo listem (listem chyba taniej ) RE: Wycena części z Kadeta. - Bartek - 08-04-2012 17:50:26 Przesyłka listowa priorytetem do 500g wynosi 5.80zł. Więc tym listem bym wysyłał. Więcej info na pw albo gg. GG zaraz podam ci na pw. A ile mogę dostać za koła 19 cali od komara w stanie dostatecznym z oponami w miarę ? Mam jeszcze lusterko chrom takie małe oraz kierownicę z ładnym chromem ? Ps. Przepraszam że post pod postem RE: Wycena części z Kadeta. - Bartek - 22-08-2012 20:40:44 Proszę moderatorów o zamknięcie tematu. |