![]() |
Witam ... - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Witam ... (/showthread.php?tid=41454) |
Witam ... - Rafii - 03-09-2016 23:10:24 Witam serdecznie wszystkich .... Mieszkam w Birmingham ale pochodzę z Bydzi... (ostatnio z Fordonu ) Jestem motocyklista od....... nikt tego nie pamięta hahaha No i stało się.... Z racji mojego wieku ( 43 ) i zbliżających się urodzin ( 28 pazdziernika ) dojrzałem do zrobienia sobie prezentu urodzinowego hahaha I tak stałem się szczęśliwym posiadaczem czegoś co użytkował mój dziadek ( od strony taty ) , a co produkowała moja babcia ( od strony mamy ) w bydgoskim Romecie ![]() RE: Witam ... - Jaro5 - 03-09-2016 23:27:50 LWG, powodzenia stary... Ty tego komarka masz w UK? Blisko mojego rocznika jesteś. RE: Witam ... - Rafii - 04-09-2016 00:03:24 -> jaro5 witam... nie ... obecnie ( od piątku ) komar jest w Pieczyskach na mojej letniej działce i tam czeka na mój przylot pod koniec miesiąca . Zastanawiam się nad przywozem go do UK ( w grudniu jak bede autem w PL ) bo tu mam swój mini warsztacik oraz czas, miejsce i zaprzyjaźnione firmy . Oczywiście po renowacji pozostanie w rodzinie .... mój syn mieszkający w PL już zaciera łapki hahaha RE: Witam ... - Kolo4x4 - 04-09-2016 01:52:05 Witamy, witamy ![]() |