![]() |
Witam - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Witam (/showthread.php?tid=40283) |
Witam - matthewjello - 28-05-2016 23:49:02 Witam wszystkich forumowiczów ![]() Zostałem szczęśliwym posiadaczem Romet Ogar 205 który stał może z 6 lat w garażu, bo dziadek nim nie jeździł. Chciałbym go doprowadzić do stanu zadowalającego. Muszę się rozeznać w forum, bo na razie zacząłem od tyłka strony chyba, bo przeczyscilem gaźnik i odpaliłem... Chodzi, jeździ ale to chyba zle podejście. Czytam dalej. Pozdrawiam ![]() RE: Witam - VRka :D - 28-05-2016 23:52:27 Witamy na forum ![]() Zaprezentuj swojego szerszenia w odpowiednim dziale ![]() RE: Witam - matthewjello - 28-05-2016 23:59:04 Jest w stanie opłakanym ![]() ![]() RE: Witam - matthewjello - 25-06-2016 23:01:54 Są zdjęcia więc zaczynamy ![]() Zacząłem przygotować do piaskowania i malowania proszkowego i zaskoczony byłem cudami ![]() Zobaczcie najpierw kombinacje alpejskie mojego dziadka ![]() Kupiłem oryginalne błotniki, bo te były od T1-50. Nową instalację, koło tylnie bo była 16 tka. Sprzęgło tarcze, bo się slizgało. Manetki, strasznie były pogięte to kupiłem chinole Wahacz musiałem oś uciąć to kupiłem nową Tuleje do widełek od Jooozka teflonowe Co zrobić z tą ramą i mocowaniem podnóżki? Śrubki śrubeczki narzeźbione. Mam drugą ramę i chyba ten cały dół przeszczepie, bo tu mam papiery. |