![]() |
Felgi ogar - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Zawieszenie, układ hamulcowy, koła (/forumdisplay.php?fid=223) +--- Wątek: Felgi ogar (/showthread.php?tid=32892) |
Felgi ogar - jacek131323 - 24-02-2015 00:23:39 Witam mam w ogarze felgi w nieciekawym stanie i mam dostęp do piaskarki i wpadłem na pomysł żeby je wypiaskować i pomalować obręcze i bebny na czarny połysk i do tego nowe szprychy chrom i do centrowania. Myślicie że takie połączenie czarnej felgi i bebna z chromowanymi szprychami da dobry efekt? Trwałość raczej bym uzyskał jak bym je wypiaskował dał podkład lakier i jakiś utwardzacz bezbarwny ale to już lakiernik by zrobił. RE: Felgi ogar - Rafku - 24-02-2015 00:50:47 Jak dla mnie czarne koła jakkolwiek pomalowane są błeee. Już jako taki chrom lepiej wygląda, albo już ten srebrol... RE: Felgi ogar - Odrestaurator - 24-02-2015 00:59:28 Również wole trochę rudy niż na czarno, ale takie połączenie to kto wie ![]() Działaj. RE: Felgi ogar - Wojtek3362 - 24-02-2015 01:17:20 Same felgi czarne i chromowane szprychy wraz z mosiężnymi nyplami wyglądają super. Tylko ciekawe czy tak samo będą wyglądać w ogarze ![]() RE: Felgi ogar - jacek131323 - 24-02-2015 10:15:15 Chyba poswiece sie dla wszystkich i sprobuje moze byc niezly efekt jakby taki czarny polsysk a ogar ogulnie rama czarna, blotniki bak niebieski metalik ![]() ![]() piaskowanie mam za free i znajomego lakiernika wiec duzo nie zaplace za te malowanie raczej koszt szprych i centrowania. jak sam zaplete to centrowanie tez nie drogo raczej wyjdzie. |