![]() |
Czy warto?? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: Czy warto?? (/showthread.php?tid=26798) |
Czy warto?? - motorynka2000 - 22-06-2014 21:15:57 Siema co sądzicie o motorowerze Barton Fighter 50 ?? RE: Czy warto?? - gincu99 - 22-06-2014 22:17:22 osobiście go nie miałem i nie jeździłem ale kolega miał jest to chińczyk wszystko jest to samo co w każdym chińskim motorku co do silniki jak nie bedziesz katował (wątpie w to aby nie katować chińczyka) to pojeździ troche ale elementy nie są zbyt dobrej jakości nie polecam ani nie odradzam ![]() silniki jednak nie są takie zle ogólnie to zależy na jaki trafisz jednak ja bym zastanowił się nad rometem jeżeli ma być nowy z salonu też chińczyk ale jednak lepsze wykonanie i spasowanie elementów i jest dość wygodny ale pomyśl też o jakimś aprilli używanej albo coś podobnego be te sprzęty są dobre ale części droższe RE: Czy warto?? - krzysiu1505 - 22-06-2014 22:23:28 Chiniec jak chiniec: wytrzymałość ograniczona gwarancją, potem ciężko naprawialny(jednorazowe gwinty), silnik muł niesamowity, jedyną zaletą jest niskie spalanie. Kupując nowego to bardziej bym się zastanowił nad routerem ws50, to samo a firma "Romet Motors" ma lepsze zaplecze serwisowe RE: Czy warto?? - motorynka2000 - 22-06-2014 22:48:52 nad routerem nawet nie patrzę ponieważ ma 1 rok gwarancji |