![]() |
[S] Sony Vaio VGN FS415M - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Sony Vaio VGN FS415M (/showthread.php?tid=26372) |
Sony Vaio VGN FS415M - Damian4570 - 09-06-2014 01:05:47 Witam! Na sprzedaż posiadam laptopa Sony Vaio VGN FS 415M. Laptop posiada normalne ślady użytkowania, stan wizualny klapy matrycy oceniam na 3+. Laptop posiada zainstalowaną oryginalną wersję systemu Windows XP (naklejka licencyjna na spodzie laptopa). Wady laptopa: - brak trzech klawiszy (tylko nakładek) klawiatura sprawna - brak zaślepki na dysk twardy (sam dysk jest) - brak zaślepki na złącze PCI-E (jednak nie rzuca się to w oczy i w niczym nie przeszkadza) - nie mogłem znaleźć sterowników do karty Wi-Fi, przez co jej laptop nie odczytuje i nie łączy poprawnie z internetem - korzystałem z kabla, więc brak połączenia WiFi mi nie przeszkadzał ![]() Laptop posiada świetnej jakości głośniki i można przy ich pomocy zrobić małą imprezkę ![]() ![]() Procesor: 1.8 Ghz RAM: 1024 Mb (1 GB) HDD (dysk): 20 GB Napęd optyczny: jest Bateria: trzyma ok 40-50 minut WiFi - jest Cena podlega negocjacji - na pewno się dogadamy ![]() Cena: 280 zł do negocjacji. Link: |