![]() |
[Z] Zamienie dużo części od Rometów na inne części . - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [Z] Zamienie dużo części od Rometów na inne części . (/showthread.php?tid=26337) |
Zamienie dużo części od Rometów na inne części . - Rometowiec97 - 08-06-2014 11:41:06 Witam . Zamienię dużo części od różnych rometów na inne części także do rometa . ![]() ![]() Prawie nowy licznik , tylko spadł i licznik przebiegu się przestawił . ![]() ![]() Oczywiście liczniku sprawne . ![]() ![]() Jakieś tam zapłony , nie wiem czy dobre . Po 10 za sztuke , jak ktoś bierze trzy naraz to 25. ![]() Jakiś fabrycznie nowy przełącznik . ![]() Oprócz tego posiadam dużo innych części . Wystarczy pisać co trzeba ![]() Interesuje mnie zamiana na : -Lagi najlepiej pomarańczowe ( lakier w stanie obojętnym ) pod koło 17 -Błotnik przedni pod koło 17 w kolorze srebrnym , lub błękitnym . -Nóżka od Ogara 200 , tylko i wyłącznie proste . -Przednia lampa , sama skorupa ze stacyjką . Pisać na pW to się dogadamy . RE: Zamienie dużo części od Rometów na inne części . - Rometowiec97 - 08-06-2014 17:28:42 Żeby uniknąć nie porozumień piszę iż wymiana mnie interesuje tylko za : -Lagi najlepiej pomarańczowe ( lakier w stanie obojętnym ) pod koło 17 -Błotnik przedni pod koło 17 w kolorze srebrnym , lub błękitnym . -Nóżka od Ogara 200 , tylko i wyłącznie proste . -Przednia lampa , sama skorupa ze stacyjką . -Kierownice od Kadeta -Koła 17 -Przełącznik świateł Chart -Białe manetki od Komara RE: Zamienie dużo części od Rometów na inne części . - Rometowiec97 - 14-06-2014 15:29:03 Dochodzą zapłony od 223 ![]() RE: Zamienie dużo części od Rometów na inne części . - janosikmz19822 - 01-07-2014 13:37:44 Dał byś lepsze foto przełącznika ? na pw |