![]() |
ŚCINACZ ZIELONEK - ORKAN 2 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: ŚCINACZ ZIELONEK - ORKAN 2 (/showthread.php?tid=2601) |
ŚCINACZ ZIELONEK - ORKAN 2 - bykuu - 11-12-2011 01:08:18 witam. mam do sprzedania ścinacz zielonek jakim jest ORKAN 2. orkan jest z 1986r. oczywiście sprawny. wszystko działa poprawnie. wałek w komplecie. stan taki jak widać na zdjęciach. cena to 4.500zł bez negocjacji. kupujesz taki jak stoi. zdjęcia tutaj: http://imageshack.us/g/546/dsc03973b.jpg/ UWAGA! gratis dodaję noże. starczy ich na zmianę wszystkich aktualnych, oraz na jeszcze jakieś 4-5 takich zmian. sprzedaję ponieważ orkan stoi już 2 rok w stodole nie używany, a potrzebuję pilnie pieniędzy. zainteresowani pisać na PW, BĄDŹ DZWONIĆ. (dzwonić po 15:30 - szkoła) zachęcam do kupna, ze sprzętem nie miałem żadnych problemów. RE: ŚCINACZ ZIELONEK - ORKAN 2 - arasszymaras - 11-12-2011 13:14:09 2 lata stoi w stodole a poprzednie 10 lat stał na dworze w krzakach i zardzewiał albo bykuu ma dziurawą stodołę RE: ŚCINACZ ZIELONEK - ORKAN 2 - bykuu - 11-12-2011 15:04:37 (11-12-2011 01:49:50)Majster napisał(a): Bardzo przerdzewiały? no tak jak widać na zdjęciach. mogę Ci porobić więcej zdjęć i może trochę lepszej jakości. (11-12-2011 13:14:09)arasszymaras napisał(a): 2 lata stoi w stodole a poprzednie 10 lat stał na dworze w krzakach i zardzewiał albo bykuu ma dziurawą stodołę stary, co Ty za przeproszeniem chrzanisz. jakie stanie na dworze..? na początku stał w szopie, ale zadaszeni miał dobre, teraz przez jakieś 3-4 lata stoi w stodole. czytaj ze zrozumieniem 'stoi już drugi rok w stodole NIEUŻYWANY' ! czemu jest pordzewiały? bo jakbyś nie zauważył to to jest ścinacz zielonek, kapusta, trawa, rzepak i inne kiszonki były nim ścinane. tutaj wchodzą w grę kwasy. zżarło farbę i tyle. dlatego to wygląda jak wygląda. co Ty byś chciał od 28 letniej maszyny, będącej przez jakieś 26 lat używanej w sezonie. stary, skąd Ty się urwałeś.? to nie jest maszyna na wystawy, tylko do pracy w polu. nie malowałem jej bo chciałem żeby była w oryginale. zobacz sobie na innych aukcjach jak wyglądają takie orkany. no nie powiem, niektórzy je malują, ale są też i nie malowane. albo jest kupiec, albo głupiec jak to się mówi. będzie chciał to kupi. tyle w tym temacie. ------------------- aa.. i przepraszam za błąd. orkan jest z '83 a nie z '86 . |