![]() |
UNIVERSAL TYLER? 20" Romet, jak Cantilever - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Identyfikacja rowerów Romet (/forumdisplay.php?fid=211) +--- Wątek: UNIVERSAL TYLER? 20" Romet, jak Cantilever (/showthread.php?tid=25436) |
UNIVERSAL TYLER? 20" Romet, jak Cantilever - r.chajes - 05-05-2014 20:31:01 Witam Mam w posiadaniu ciekawą ramę. Zgodnie z pozostałościami naklejek które zostały zdarte wraz z złuszczonym lakierem, mchem rdzą i wszystkim co zdążyło się przykleić podczas garażowania pod chmurką jest to eksportowa wersja Rometa. Udało się dotrzeć do numerów ramy. Została ona zeszlifowana i pomalowana (w zamyśle rower miał być turkusowy). Jednak na poszukiwaniach piasty 3 biegowej do niego spoczęłam i teraz to cudo (jakie?) jest do zgarnięcia. Rower był albo czerwony albo różowy, nie wiem jak mocno zadziałało na niego słońce woda i czas. RE: UNIVERSAL TYLER? 20" Romet, jak Cantilever - wnusiu94 - 05-05-2014 20:44:50 Zdjęcia. |