![]() |
Zlot Akwarystów Częstochowa - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Galeria użytkowników (/forumdisplay.php?fid=155) +--- Wątek: Zlot Akwarystów Częstochowa (/showthread.php?tid=24422) |
Zlot Akwarystów Częstochowa - kokosek - 05-04-2014 22:41:41 Witam. W dzisiejszym Dniu odbył się Zlot Akwarystów 2014/Częstochowa!. Miałem okazje uczestniczyć w tym zlocie, ponieważ głównie mój Tata, Zajmuję się rybami, Można powiedzieć profesjonalnie. Więc tak. Zlot był organizowany Forumowo! (to co u nas jest niemożliwe.. ). Fakt ten zlot był nie do końca dokładnie zaplanowany, mała sala, dużo ludzi. Duszno. Za to mogliśmy zobaczyć ludzi z pasją, nie liczyło się jaka ryba, a jak to jest zrobione, Oraz odbywały się prelekcję. Idealne zgrupowanie jeżeli ktoś chciał założyć akwarium, ponieważ można było się spotkać z ludźmi którzy się tym zajmują i mogą poinstruować co i jak, Wspomniane właśnie prelekcję, Jak i Dyplomowana Pani Weterynarz typowo od Tanganiki. Ci ludzie tu którzy się tym zajmują potrafią wkładać w to tysiące, to tak jak my w motorowery/motocykle. Każdy z nas ma pasję ![]() Zdjęcia są dobrej jakości, nie były przesiewane więc mogą się zdarzyć jakieś zamazane. Wstawiam kilka zdjęć na zachętę do obejrzenia reszty. Zlot Akwarystów Czestochowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zlot Akwarystów Czestochowa Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie rybek proszę walić śmiało tutaj, jeżeli jestem w stanie to odpowiem a jak nie to zrobi to "Profesjonalista" ![]() Chciałbym powiedzieć również, że moje akwarium ma 600 litrów, Mieszkam w bloku. Głównie Ryby to Tanganika(Tropheus'y), Każdy z geografii wie gdzie to jest ![]() ![]() Pare zdjęć: Tropheus 600litrów Dom. Pytać, Pisać, Komentować! |