Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Wątek: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D (/showthread.php?tid=24059)

Strony: 1 2 3 4

E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Rometowiec97 - 24-03-2014 16:54:24

Siemka , jeszcze takiego działu tu nie było Big Grin Temat będzie o luźnych rozmowach o E-papierosach . Ma ktoś coś takiego ? Jakie olejki polecacie i tym podobne rzeczy Smile
Ja obecnie posiadam taki zestawik
Baterie EGO CE 5 1500

I górę od E Kinga

Kosztował mnie ten zestaw około 60 złoty i zakup nowej grzałki Big Grin

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Taśma - 24-03-2014 17:21:21

Jak już to tematu nie było. Działu takiego nie było, nie ma i nie będzie.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - szopen45 - 24-03-2014 18:21:30

Ja miałem milda x7 po tygodniu rozwaliłem potem miałem baterie od zinga tym razem od milda mastera popaliłem chwile znudziło się i dałem całego zingowi a ja rzuciłem fajki Smile

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Zing - 24-03-2014 18:29:42

Mild master Big Grin

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Błażej - 24-03-2014 18:30:50

Nie jaram i nie bede, ake zapach aromatu kawy mi sie podoba

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Latos - 24-03-2014 19:02:08

Papierosy są do dupy, takie jest moje zdanie. Mówie ogolnie o wszystkich, czy o tytoniowych, czy o elektrycznych

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - DominiX - 24-03-2014 19:15:34

Mnie koledzy podkusili rok temu żebym fajke zapalił no przyznam że 2 wypaliłem ale teraz już nie pale i nie bede (w calym zyciu wypalilem 2) teraz mi troche wstyd ze paliłem ale wiecie młody, głupi...

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - mikbow - 24-03-2014 19:44:45

nie pale i nie będę ani normalnych petów ani elektryków i pił kawy. moim zdaniem jest to najdroższy nałóg

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Jakchwal205 - 24-03-2014 20:00:26

Te fajki są do niczego muj tata palił normalne ale z tego że jeździ cieżarówka kupił elektryka po tygodniu rozwaliła sie bateria

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - serzie-ogar205 - 24-03-2014 20:07:07

To ,,twuj'' tata miał poprostu pecha

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - bartoszek5k - 24-03-2014 22:05:32

Nie mówię że nie palilem ani razu Ale kilka razy dla towarzystwa się zdarzyło. E-papieros to dla mnie bardziej zabawka jak bym miał kupić to takiego za 30zł a allegro żeby się pobawić i tyle, ale ogółem palić się nie opłaca. Nie dość że zdrowie to jeszcze kasy w uj idzie na to

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - simi81 - 24-03-2014 22:29:57

ja miałem 2 "eki" i to o du*e roztrzaskać. Trzeba ciągle olejki kupywać, grzałki padają, baterie. Już wolę palić zwykłe fajki.

Ale popieram zdanie poprzedników, lepiej wcale nie palić żadnych papierosów, a zostawić sobie kasę na coś bardziej pożytecznego niż truć się samemu.

PS: To żę e-papierosy są zdrowsze od zwykłych tytoniowych, to bujda w biały dzień.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - axelbenq - 24-03-2014 23:01:13

Wapuję już od października po 6 latach palenia (tak... błędy młodości i głupia moda) kupiłem Vision Spinnera z regulowanym napięciem, oraz clearomizer vivi mini cc, ostatnio zacząłem kręcić własne grzałki, ogółem mi to wyszło na plus. Wiadomo liquidy nie każde są dobre, niektóre wręcz są wstrętne i wywołują odruch wymiotny natomiast ja metodą prób i błędów znalazłem parę smaków które mi pasują i "palę" na przemian. Oczywiste jest to, że e-papieros nie zastąpi całkiem klasycznego peta i ogólnie będąc na etapie tego że korzystam już tylko z e-papierosa (co jest już połową sukcesu), będę dążyć do całkowitego zaprzestania, a mam nadzieje jestem na dobrej drodze, bo schodzę z mocą nikotyny w liquidzie, i może całkiem już nie będę czuł "głodu".

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - MichalSR50 - 24-03-2014 23:05:36

Lubię te wynalazki przez to, że wokół nie roztacza się odstręczający i charakterystyczny "zapach" normalnych fajek. Nie żebym palił, bo nigdy nawet nie próbowałem, ale przez lata gimnazjum nieraz po wyjściu z kibla jechałem jakbym wypalił paczkę. To coś przynajmniej nie śmierdzi i niech se to palą, nawet chyba taniej wychodzi.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Macklemor - 24-03-2014 23:17:23

Ja od 15 roku życia paliłem zwykłe papierosy najczęściej czerwone Marllboro. W zeszłym roku kupiłem e-papierosa i pierwszy liquid jaki miałem był właśnie marllboro o mocy chyba 24. Popaliłem tydzień może więcej i przyznam że normalnego papierosa nie miałem przez ren czas w ustach. Byłem ogólnie zadowolony (nie tylko ja ale i dziewczyna oraz znajomi) dopóki nie zaczęły się się problemy typu szybko padająca bateria albo zwalony clearomizer a do tego liquidy znikały jak benzyna za słońcu i na dodatek nie mogłem ich nigdzie blisko kupić. I tak po jakimś czasie wróciłem do zwykłych fajek które palę do dziś. A co do sprzętu jaki miałem była to bateria "Yoyetech" i clearomizer z niewymienną grzałką za 16 zł z bazarku.