![]() |
Forumowy wyjazd do muzeum w cfi kał (Zwickau) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Klub "Chłopcy Rometowcy" (/forumdisplay.php?fid=156) +---- Dział: Relacje ze spotkań klubowych (/forumdisplay.php?fid=157) +---- Wątek: Forumowy wyjazd do muzeum w cfi kał (Zwickau) (/showthread.php?tid=22038) |
Forumowy wyjazd do muzeum w cfi kał (Zwickau) - Taśma - 20-01-2014 12:20:31 No to taki sobie wyjazd na spontanie do niemiec... ogólnie pojechaliśmy kupić simsona, a wróciliśmy bez niego. kłamiący rosyjski niemiec... nie ładnie :/ Przepraszam za jakość, miałem galaksy es adwens tylko... aparatu nikt nie wziął bo nie wiedzieliśmy że tam pojedziemy ![]() Takie tak w humorystycznym akcentem w Świecku: ![]() UŚMIECHNIENTY TOMEG POD GRANICOM!!! ![]() Granica jak byk: ![]() Takie tam za Berlinem na parkingu: ![]() Po kiego grzyba b5 w tdi do niemiec wywożą ![]() ![]() Taki simson sobie jechał. ![]() Taka mgła : oo ![]() ![]() ![]() ![]() Już w muzeum, zdjęć sprzed nie mam bo... nie wiem. tak wyszło. ![]() dobry tajktor! ![]() Jakiś tam taki sobie silnik ![]() Ale parasola tak jak rolls royce nie ma: ![]() Takie okienka w ścianie były i można było paczeć na taki mały świat: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakieś ałto ![]() Jakiś motolek ![]() Był taki kawałek co się szło jak przez miasto kiedyś... taka makieta w skali 1:1. Przykład z przed sklepu. I normalnie można było tam kupić produkty! Był facet... Gruby i sprzedawał. Aha, i brodę miał. ![]() Pewnie i tak wygodniej jak w maluchu ![]() ![]() Tak, byliśmy tam: ![]() Lowel ![]() Kawałek tej "makiety" ![]() To je trabant! chyba... ![]() Łoł! ![]() ![]() ![]() TOMEK SIĘ POSIKAŁ!!! uhuuhuhuh ![]() Miljonowy TRABANT!!!! ![]() Jakiś grat przyczepiony do innego grata ![]() Trabant ofrołt ![]() ![]() Nuffka sztuka nie śmigana, 1.1l ![]() Był film jak to robili, wrzucali szmaty do takiego czegoś to coś je mieliło póżniej prasa i jakiś wałek robił z tego taki długi dywan gruby, wycinali kształt np błotnika, kładli po obu stronach laminat i pod prasę o temp. 81*C ![]() To jest przekrój, rozebrany przekrój nadwozia trabanta: ![]() Takie tam modele: ![]() Takie tam więcej modeli: ![]() Że to jeździło ![]() ![]() Jeju więcej ich!!!!! ![]() Trabanty miał być z wanklami jedno cylindrowymi. ale na szczęscie nie było. ![]() Trabant WRC: ![]() To po prawej na dole jakby... ten banan taki to SPAWAK!!!!!!!! No Ogara chce!!!!!!1 ![]() Kubełki i pasy sparko miał!!!!1 ![]() Taka makieta garażu z dawnych lat w skali 1:1 ![]() Przód wartburk tył zastawa.. przypadek? nie sondzę. ![]() NIE WIEM CO ON TAM ROBIŁ ALE JAK BYK MILIONOWA B5'KAAAA <3 W TDI *.* ![]() Tak wyglądała ostatnia... ostatnie pomieszczenie muzeum: ![]() Jakieś nie wiem po co makiety tam były...: ![]() Taka tam fabryka vw ![]() ![]() Taka tam emzeta pod fabryką vw ![]() ![]() same Passaty i za nimi kilka Caddy: ![]() Do domciu: ![]() Gdzieś na ałtostradzie w okolicach Dresden ![]() 150km przed berlinem ![]() ![]() Jeszcze później... ![]() Jakoś koło 20-21 byliśmy w Świecku, Chciałem do Semmao podjechać, ale on oczywiście nie czyta nowych tematów i nie widział że chce jego numer telefonu. Tak piszę żeby nie wyzywał że nie przyjechałem ![]() O 6:03 wyjechaliśmy... Jakoś koło 00:30 byliśmy u mnie pod domem. Tyle ode mnie ![]() |