![]() |
rejestracja kadeta: mission impossible - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Prawo (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Dział: Dokumenty (/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: rejestracja kadeta: mission impossible (/showthread.php?tid=1691) |
rejestracja kadeta: mission impossible - Pogan - 11-09-2011 15:18:31 Jak najtaniej zarejestrować motóra do którego: a) nie mam żadnych dokumentów ani tablicy - nic b) był kupiony od kolesia który też go kupił bez dokumentów i w sumie nie wiadomo czyj on był i czy nie jest wyrejestrowany Jeśli brać pod uwagę kupno papierów to z ramą sobie poradzę ( nastukam numerki z dokumentów) ale na silniku nie chcę nic zmieniać bo boję się o karter i pojawi się nieścisłość numerów. Można wtedy jakoś poprawić papiery żeby było ok? A może da radę w wydziale komunikacji wyjaśnić sprawę i założą mi do niego nowe całkiem dokumenty? RE: rejestracja kadeta: mission impossible - Gruchu - 11-09-2011 15:26:12 Tematów było kilka. Ja zarejestrowałem Komara mając tylko umowę kupna. Całkiem legalnie do kup ramę z papierami jeśli masz dojście i podmień ![]() RE: rejestracja kadeta: mission impossible - Decybel - 11-09-2011 15:32:00 Liczą sie numery na ramie silnik to częśc wymienna wiec na silniku numerów nie musisz zmieniać RE: rejestracja kadeta: mission impossible - Tomasso94 - 11-09-2011 15:46:15 Lepiej kupić papiery do niego. Dlaczego? Skoro nie znana jest jego przeszłość, to skąd masz mieć pewność że ktoś go sobie kiedyś nie pożyczył spod jakiegoś sklepu? ![]() RE: rejestracja kadeta: mission impossible - Leszek - 11-09-2011 15:51:27 kupić papierki i po problemie, powiem więcej to jest jedyne wyjscie z tej sytuacji |