![]() |
[S] Mnóstwo części motorynka,Romet a także chińskie 4t - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Mnóstwo części motorynka,Romet a także chińskie 4t (/showthread.php?tid=16758) |
Mnóstwo części motorynka,Romet a także chińskie 4t - Fouree - 18-07-2013 13:03:44 Mam na sprzedaż przeróżne części do silników 139 FMB, również do motorynki lub innych Rometów. Oryginalny cylinder Honda poj. 50 ccm(39 mm),stan bdb, absolutnie żadnej ryski na nim.50 zł ![]() ![]() Oryginalna głowica Hondy 50 ccm, od wersji 6V czyli z większym zaworem ssącym.Ta ma akurat wałek rozrządu od 72 ccm co w połączeniu z większym zaworem daje ładny przyrost mocy!Stan bdb, 200 zł(w zestawie z pokrywką nad świecą oraz zębatką rozrządu). ![]() Dół silnika od Hondy c70!Skrzynia 3b, półautomatyczne sprzęgło, ELEKTRYCZNY ROZRUSZNIK(na zdjęciu nie widać ale jest), NORMALNE ŁADOWANIE.Stan bdb, zresztą marka Honda mówi sama za siebie.500 zł ![]() ![]() Mogę sprzedać wszystkie te części razem(idealnie do siebie pasują, pasują również z chińskimi częściami): ![]() Króciec do 139 FMB, średnica 22 mm, idealny do większego gaźnika, świetny stan.20 zł ![]() Posiadam również zębatkę napędzającą pompę oleju, linkę gazu prawdopodobnie Łoś lub jakiś Benzer i fajkę oraz przewód RMS Racing,jeśli jesteś zainteresowany, pytaj. Mam jeszcze parę części do motorynki, niektóre pasują do innych Rometów. ![]() Guma gaźnika 5zł Guma tylnej lampy 5 zł Wajcha biegów 10 zł Podstawka zmieniacza biegów(2 biegi,023) 5 zł Zbita lampa motorynka,komar 5 zł ![]() 2 pokrywy sprzęgła (019,023):z wajchą sprzęgła 10 zł sama pokrywa 8 zł Posiadam również mnóstwo małych części do starych Rometów a także wałki kopniaka. Jeśli masz jakąś ofertę to pisz do mnie na PW//mail lub GG:171968, mogę się za coś zamienić.Oczywiście możliwa wysyłka, ceny możemy ponegocjować. |