![]() |
Rajd HUBAL - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Łódzkie (/forumdisplay.php?fid=112) +---- Wątek: Rajd HUBAL (/showthread.php?tid=15578) |
Rajd HUBAL - Piotrek175 - 15-06-2013 11:46:57 Witam. Jeździ ktoś na Rajd Motocykli/Motorowerów Zabytkowych "HUBAL" ? Rajd odbywa się co rok w maju i są tam 2 klasy. Klasa otwarta i zamknięta. Otwarta to motory produkowane w latach (bodajże bo nie jestem pewny) w latach 1980 - dzisiaj. Zamknięta to 1980 w dół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Rajd HUBAL - tramwajarz - 17-06-2013 13:11:50 Lipa ze 3 dniowy,niby nie jest tak daleko bo byłem w Borkach w domkach wczasowych ale jednak to nie to RE: Rajd HUBAL - van de loro - 13-10-2013 15:27:01 Fajny rajd, szłyszłem o nim niestety jestem rowerowo-samochodowym urzytkownikiem dróg. Tramwajarz, jeśli byś wjechał tam Poniaszem, napewno zrobiłbys furorę i zdobył jakąś nagrodę!!!! Może kupię poniasza i w przyszłym roku się wybiorę. Jeśli ciebie nie będzie w przyszłym roku, nagroda będzie moja ![]() Fajny rajd, szłyszłem o nim niestety jestem rowerowo-samochodowym urzytkownikiem dróg. Tramwajarz, jeśli byś wjechał tam Poniaszem, napewno zrobiłbys furorę i zdobył jakąś nagrodę!!!! Może kupię poniasza i w przyszłym roku się wybiorę. Jeśli ciebie nie będzie w przyszłym roku, nagroda będzie moja ![]() RE: Rajd HUBAL - Piotrek175 - 25-02-2015 01:11:12 W 2014 roku odbył się ostatni rajd HUBAL. Organizatorzy skończyli z prowadzeniem tej imprezy. Temat do zamknięcia, niestety ![]() RE: Rajd HUBAL - kuba65463 - 20-04-2015 23:40:43 Kolego Piotrek otóż mylisz sie bo zmienił sie organizator. Rajd będzie od 12 do 14 czerwca ![]() RE: Rajd HUBAL - kuba65463 - 12-05-2015 13:33:45 Oto plakat z tegorocznego "Hubala". Rajd organizowany przez Tomaszowskiego "Weterana" i Łódzkiego "Number one club" http://sppzweteran.ucoz.com/ RE: Rajd HUBAL - Piotrek175 - 14-06-2015 21:54:52 Kuba, to już nie jest ten sam rajd. Organizatorzy tego rajdu napisali, że nie chcą być myleni z rajdem organizowanym przez PZM. Cytat:Stowarzyszenie Posiadaczy Pojazdów Zabytkowych "Weteran" oraz Number One Club Łódź organizując tegoroczny "Rajd Hubal" chce stanowczo odciąć się od wcześniejszych rajdów, które były organizowane przez p. Piotra Czecha i p. Krystynę Jusis. Chcemy oznajmić że nasz rajd jest zupełnie inną imprezą, której konwencja jest inna od dotychczasowych "Hubali", oraz nie ma nic wspólnego z eliminacjami mistrzostw polski pojazdów zabytkowych PZM. Organizatorzy, korzystając z pseudonimu pierwszego polskiego partyzanta chcą zachować dobrą tradycję, którą były pierwsze rajdy "Hubala", które były organizowane przez Number One Club, przy pomocy KPZ "Weteran". |