![]() |
wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne (/showthread.php?tid=12692) |
wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne - mlodyfso - 20-03-2013 21:24:25 witam dzis mam na sprzedaz troche czesci do powyzej wymienionych pojazdow mam na sprzedaz czesci takie jak : -kratki halogenow do poloneza nowe 4komplety cena za komplet 25zl do nego. -galka zmiany biegow do borka/akwarium/przejsciowka uzywane w bdb stanie 2sztuki cena za sztukie 15zl do nego. -Kolo pasowe do 125p borewicz uzywane w bdb stanie cena 10zl -komputer do poloneza rovera uzywane w bdb stanie z 1996roku 2sztuki cena za sztukie 40zl do nego. -naklejka 1.6gsi multipoint injection nowe fabryka 37sztuk cena za sztukie 10zl -emblemat przod do syreny(jeszcze fso) uzywany do chromowania cena 30zl do nego. -schowek do 125p wraz z lampka we floku lub floko podobnego (mozliwe ze wersja na eksport) cena 30zl -kratki slupkow C do 125p klasyk uzywane w bdb stanie do wyczyszczenia cena 30zl -przelaczniki do 125p klasyk tarpan wymontowane z tarpana uzywane stan bdb cena 15zl -dekielki do punto uno stan bdb uzywane cena 25zl -lampka oswietlenia wnetrza do trabanta uzywana bdb stan do wyczyszcznia cena 10zl -fabrycznie nowy czujnik hamulca do rometa charta z oryginalna kartka z polmozbytu cena 15zl -kosze sprzeglowe do simsona 2sztuki stan db cena za sztukie 15zl mam tez docisk z tarczami -Klakson CCCP od jakiegos radzieckiego motocykla uzywany w stanie bdb trabi ![]() -Lewa podloga do simsona sr50 z oryginalnym lakierem podloga niepowyginana lakier w db stanie cena 20zl -Fabryczny wydech do simsona sr50 kompletny wraz z kolankiem stan db- powloka chromu poniszczona jak i od dolu jest poobdzierany i ma kilka wgniecen cena 35zl do nego. -Mostek kierownicy i polka lag do motorynki m2 m1 stan chromu w bdb stanie jak i samej polki cena 30zl -znaczek pegasus z rowera stan bdb byl pryklejony na glowce ramy cena 10zl fotki czesci ktore sa wyzej na sprzedaz http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/BtAR/ mam tez czesci takie jak -blenda tyl do poloneza caro (byla od poczatku w polonezie caro rok 1993r) stan bdb- 2pekniecia spowodowane zbyt monym prykreceniem tablicy rejestracyjnej ale sa one sklejone i po zamontowaniu tablicy jest tylko troche widac to jedno pekniecie cena do ustalenia zdjecia ![]() ![]() ![]() -spoiler tylnej klapy caro ala orciari stan bdb sa wszystkie mocowania ale niema trzeciego swiatla stopu cena do ustalenia przykladowe zdjecie spoilera http://i.imgur.com/RXKJQUX.jpg zdjecia mojego spoilera beda nieco pozniej -korbki szyb do poloneza/125p wymontowane z poloneza caro 1993r korbki w bdb stanie uzywane komplet 4sztuki cena 50zl do nego. zdjecia ![]() ![]() ![]() -owiewki heko ciemne na drzwi przod do poloneza stan bdb do minimalnego wyczyszczenia z farby stan bdb niepolamane wymontowane z poloneza caro 1993 cena 35zl do nego. inne czesci beda wystawiane systematycznie do tematu kontakt pw temat gg 24871496 jestem czesto na niewidoku RE: wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne - mlodyfso - 31-03-2013 18:46:39 (20-03-2013 21:24:25)mlodyfso napisał(a): witam dzis mam na sprzedaz troche czesci do powyzej wymienionych pojazdow nowe ceny niektorych czesci mam tez na sprzedaz nowa oska przedniego kola do rometa komara fabryka oska niekomplatna razem z papierkiem z polmozbytu cena 35zl do nego. foto : ![]() ![]() dokladniejsze fotki koszow sprzeglowych i docisku do simsona http://www.fotosik.pl/u/mlody-fso/album/1417938 cena za 2kosze i docisk 50zl+przesylka do nego. RE: wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne - mlodyfso - 11-04-2013 20:57:14 nadal aktualne RE: wielka wyprz. czesci do poloneza 125p romet simson i inne - mlodyfso - 27-04-2013 00:33:18 dalej aktualne nowe rzeczy , zdjecia coniektorych juz wymienionych czesci jak i propozycje cenowe ![]() witam sprzedam emblemat na atrapę do 125p (przejsciowka) stan używany/dobry (do renowacji) cena 110zl do negocjacji foto ![]() ![]() ![]() sprzedam emblemat na maskę do syreny stan używany/dobry- do renowacji/chromowania cena 30zl do negocjacji foto ![]() ![]() sprzedam naklejki caro (duze) oryginalne stan nowe cena 35zl foto ![]() sprzedam naklejki 1.6 gsi multipoint injection do plusa stan nowe cena za 1sztukie 10zl za 20sztuk 100zl za 30sztuk 150zl foto ![]() ![]() |