![]() |
pech do komarów - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: pech do komarów (/showthread.php?tid=12277) |
pech do komarów - hunterR - 09-03-2013 20:04:17 Witam Was drodzy forumowicze ![]() Coś mam chyba pecha do tych wszystkich komarów ![]() RE: pech do komarów - simon1998 - 09-03-2013 20:12:15 hehe... na razie nie sprzedawaj. wkurzony jesteś i dlatego chcesz sprzedać ;)nie długo będziesz się śmiał tego dnia ![]() RE: pech do komarów - hunterR - 09-03-2013 20:12:39 chyba jednak sprezentuję sobie tą Yamahę Dt 80 za 500 zł , a te 2 złomy wstawię do jakiejś szopy bo mam już dość ciągłego pierdzielenia się z tymi koszmarami , wrzucania w nie więcej kasy i wkurzania się hmmm co do klopa po 1 nie stać mnie a po 2 to nie pojazd do jazdy po polach xd komar jak działał to na ryby zawsze dało się dojechać , a klop by się zesrał za przeproszeniem xd co do sprzedaży to może faktycznie się wstrzymam , ale wątpię , że będę je robił xd ale no bez kitu 4 godziny męczę się żeby chociaż się odezwał , a jak już kpię to albo coś się poluzuje , albo coś się przestawi , albo nie chce zapalić , albo kurde nie wiem co ... takie żałosne że aż śmieszne xd |