![]() |
Kandydaci na moderatora - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Kandydaci na moderatora (/showthread.php?tid=105) |
Kandydaci na moderatora - Tomasso94 - 31-12-2010 12:48:08 Tak jak już mówiłem, potrzebny nam nowy moderator, aby ogarniać posty coniektórych, bo się burdel robi. Do rzeczy - W tym temacie zbieramy kandydatów, mile widziane info o wieku, i warunkiem jest ogarnięcie podstaw polszczyzny i interpunkcji ![]() ![]() RE: Kandydaci na moderatora - Arts66 - 31-12-2010 14:13:05 No więc ja zgłaszam swoją kandydaturę . Imię : Artur , lat : 14 (prawie 15) . Od małego interesuje się wszystkim co jeździ ![]() ![]() ![]() RE: Kandydaci na moderatora - Paweł94 - 31-12-2010 15:18:07 Ja także zgłaszam swoją kandydaturę, nazywam się Paweł, mam 16 lat, i też chciałbym zostać moderatorem, ponieważ kocham to forum, a jeszcze bardziej bydgoską myśl techniczną ( Romet ), nie będę obiecywał, tak jak nasi politycy: dróg, autostrad, itd. ale postaram się być dobrym modem. Oraz oczywiście nie jestem geniuszem z polaka, ale błędów nie robię. !!!Ludzie głosujcie na mnie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Napiszę wam tutaj co zrobiłem dla tego forum:
RE: Kandydaci na moderatora - Leszek - 31-12-2010 15:20:26 (31-12-2010 15:18:07)Paweł94 napisał(a): Ja także zgłaszam swoją kandydaturę, nazywam się Paweł, mam 16 lat, i też chciałbym zostać moderatorem, ponieważ kocham to forum, a jeszcze bardziej bydgoską myśl techniczną ( Romet ), nie będę obiecywał, tak jak nasi politycy: dróg, autostrad, itd. ale postaram się być dobrym modem. Oraz oczywiście nie jestem geniuszem z polaka, ale błędów nie robię. I do tego jego Ogar działa więc Paweł będzie mógł jeździć na zloty RE: Kandydaci na moderatora - Tomasso94 - 01-01-2011 21:41:03 Nie ma więcej chętnych, więc zamykam, i zapraszam do tematu z ankietą ![]() |