![]() |
Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Elektryka (/forumdisplay.php?fid=222) +--- Wątek: Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru (/showthread.php?tid=47993) |
RE: Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru - konradoo - 05-04-2019 11:00:17 U mnie pomogla wymiana gaznika, tez mialem sytuacje gdzie chlapał z tlumika mazią. Za nic w swiecie nie moglem poradzic sobie z tym gaznikiem. Zamowilem drugi i problem znikł, motorek zaczął prawidlowo dawac paliwo i przepalac.. A tak na przyszłość, takie mycie to słabe rozwiązanie, ja to robie delikatnie szmatkami, pedzelkami uwazajac na miejsca w ktorych jest paliwo Edit : Też jak odpalił wchodzil na wysokie obroty i gasł tak jakby linka sie blokowala RE: Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru - PanRolnikBezNazwy - 16-04-2019 19:31:12 Witam Czyli rozumiem z tego że rometowskie gaźniki się nie nadają ? Wsm to nwm co może być ... może nie mam iskry ? Wsm to też zapłonu dobrze nie mam ustawionego ... bo nie potrafię ![]() RE: Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru - rafi555 - 16-04-2019 19:40:41 W ogarze 200 nie nasz rometowskiego gaźnika ![]() RE: Silnik nie chce odpalać po umyciu motoroweru - PanRolnikBezNazwy - 16-04-2019 19:44:28 Db sorrki nie znam sie |