![]() |
Motonita - Częsci marki motonita. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: Motonita - Częsci marki motonita. (/showthread.php?tid=17990) |
RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Legwan1989 - 04-02-2014 02:30:54 A taki zestaw będzie kiedyś? http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=20120807095422.jpg&res=landing Z tego co widzę to ie ma Ogarowskich RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Rometowiec97 - 04-02-2014 13:38:48 A naklejki z " Ptaszkami " na pokrywy schowków do wsk będą ? RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Przemek - 07-02-2014 17:35:40 Naklejki jak za tą cenę pierwsza klasa. Jedyne do czego mogę sie przyczepić to troche inny odcień koloru i troche za grube litery ELEKTRONIK ![]() RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Błażej - 07-02-2014 17:53:52 Obiecanki cacanki... kiedy bedziesz miał naklejki na srebrnej folii ? RE: Motonita - Częsci marki motonita. - mikolaj.lukasik - 07-02-2014 18:36:40 (01-02-2014 13:54:03)motonita napisał(a): tak naklejki będą zrobione a jaka cena bedzie tych naklejek ? RE: Motonita - Częsci marki motonita. - motonita - 14-02-2014 02:49:26 rometowiec !!! z ptaszkami chciał bym na już!!! projekty gotowe... tylko nie mam wymiarów... moja wska nie ma tej tarczy.... szefc bez butów.... legwan juz nie długo ![]() przemku... postaram sie poprawic ![]() ja was błagam.... brakuje mi 100 .... czyli juz lada dzien.. RE: Motonita - Częsci marki motonita. - motonita - 27-02-2014 02:30:17 nooo naklejki zrobione ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Motonita - Częsci marki motonita. - motonita - 05-03-2014 16:50:27 a i jeszcze warto napisać że.... jeżeli odtłuszczacie pojazd przed naklejeniem naklejki.... to bardzo dobrze... ale jeżeli chlapiecie rozpuszczalnikiem po naklejkach to niestety nie ma siły... farba zejdzie ![]() podobnie jeżeli przecieracie naklejki po naklejeniu szmatą która odtłuszczaliście - ona ma dalej na sobie rozpuszczalnik, naklejka się rozmaże... jeżeli odtłuszczaliście to UMYJCIE ręce po rozpuszczalniku!!! inaczej naklejka będzie nosić slady waszych palców ![]() myślałem że dla wszystkich jest to jasne... no ale ![]() RE: Motonita - Częsci marki motonita. - rafaello6042 - 05-03-2014 18:11:30 Niechlujem i raptusem to możesz k**wa siebie nazywać, prawda jest taka, że te Twoje naklejki to jedno wielkie gówno i nic więcej. Kanilox nawet rozpuszczalnika nie miał w ręku, a Ty pierdolisz że rozpuszczalnik ktoś używa. Z normalnej naklejki nie ma prawa schodzić farba, ja pier**le, co to w ogóle jest za rozumowanie. To co, Kanilox teraz pojedzie na myjnie i już będzie miał te naklejki białe? bo taki Twoim zdaniem jest urok naklejek? i może jeszcze kolejne naklejki ma u Ciebie kupić? co za gówno, po prostu brak słów, nie ma słowniku takiego określenie żeby to opisać. Tusz z naklejek schodzi po przejechaniu czystym, suchym palcem!! Gdzie u mnie w simsonie po naklejkach spływała benzyna i nic im się nie działo. Napisz ludziom prosto i wyraźnie, zanim zaczną je u Ciebie kupować, żeby za taką cenę nie oczekiwali cudów, te naklejki możesz k**wa co najwyżej sobie na dupe nakleić to może Twoje gówno ich nie zmyje i papier toaletowy, choć też nie jestem pewny. Ty te naklejki to chyba k**wa flamastrem rysowałeś. LUDZIE, ZASTANÓWCIE SIĘ, PÓKI U TEGO TYPA KUPICIE NAKLEJKI, NA PRAWDĘ WARTO DOŁOŻYĆ TE KILKA CZY KILKANAŚCIE ZŁOTYCH WIĘCEJ I MIEĆ WYKONANE PROFESJONALNE, A NIE UWAŻAĆ CO CHWILE "OCH NIE DOTYKAJ, EEEJ UWAŻAJ, NIECH CI NIE KAPNIE NA BAK, BO TUSZ Z NAKLEJKI ZEJDZIE, NIE DOTYKAJ PALCEM, NAJLEPIEJ NICZYM." PS. Tym niechlujem i raptusem to sobie dowaliłeś do pieca, więc radze Ci zmienić forum. Nie pozdrawiam Zbuntowany kumpel od Twojego klienta +5 punktów za wulgaryzmy RE: Motonita - Częsci marki motonita. - trolledhard - 05-03-2014 18:14:52 (27-02-2014 02:30:17)motonita napisał(a): nooo naklejki zrobione nawet chuja bym nie położył na te naklejki +3 punkty za wulgaryzm RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Pompuś - 05-03-2014 18:20:36 (05-03-2014 18:11:30)rafaello6042 napisał(a): Niechlujem i raptusem to możesz k**wa siebie nazywać, prawda jest taka, że te Twoje naklejki to jedno wielkie gówno i nic więcej. Kanilox nawet rozpuszczalnika nie miał w ręku, a Ty pierdolisz że rozpuszczalnik ktoś używa. Z normalnej naklejki nie ma prawa schodzić farba, ja pier**le, co to w ogóle jest za rozumowanie. To co, Kanilox teraz pojedzie na myjnie i już będzie miał te naklejki białe? bo taki Twoim zdaniem jest urok naklejek? i może jeszcze kolejne naklejki ma u Ciebie kupić? co za gówno, po prostu brak słów, nie ma słowniku takiego określenie żeby to opisać. Tusz z naklejek schodzi po przejechaniu czystym, suchym palcem!! Gdzie u mnie w simsonie po naklejkach spływała benzyna i nic im się nie działo. Napisz ludziom prosto i wyraźnie, zanim zaczną je u Ciebie kupować, żeby za taką cenę nie oczekiwali cudów, te naklejki możesz k**wa co najwyżej sobie na dupe nakleić to może Twoje gówno ich nie zmyje i papier toaletowy, choć też nie jestem pewny. Ty te naklejki to chyba k**wa flamastrem rysowałeś. Normalnie też się da to napisać. Teraz reprezentujesz swój poziom.. RE: Motonita - Częsci marki motonita. - rafaello6042 - 05-03-2014 18:27:19 Ty za to gimbusie lepszy poziom reprezentujesz, wystarczy spojrzeć na poziom ostrzeżeń i Twoje imie na forum.. brak słów Dla ochłody: Jawne obrażanie lub wyśmiewanie innych użytkowników 10 pkt - Tomasso94 RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Pompuś - 05-03-2014 18:29:38 Przynajmniej co drugie moje słowo to nie "kur*a" i "ja pier*ole." +2 punkty za wulgaryzmy. Mało bo wygwiazdkowałeś, ale dla mnie żadne to wytłumaczenie. RE: Motonita - Częsci marki motonita. - rafaello6042 - 05-03-2014 18:34:40 to sie ciesz, że jeszcze nie ![]() ![]() RE: Motonita - Częsci marki motonita. - Pompuś - 05-03-2014 18:35:50 Żebyś chociaż wiedział ile lat mam ![]() Dobra, koniec tematu. |