Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Wątek: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D (/showthread.php?tid=24059)

Strony: 1 2 3 4

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - jurek_j - 29-03-2015 22:20:46

(25-03-2014 23:15:09)sebon30 napisał(a):  (...) dziś kolega dał pociągnąć z jakimś innym smakiem, to w gardle i płucach takie uczucie...

Ja wiem że cytowanie selektywne, ale czasami warto czytać to co się pisze, naprawdę... :F

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - sroka1234 - 29-03-2015 22:20:46

Ja mam baterie ego ce5 1500 i górę Volish CE10+.Smile Nie jest to sprzęt z najwyższej pułki ale jak dla mnie wystarcza.Big Grin

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - raterro - 30-03-2015 10:22:03

Zacznę od tego, że polecą hejty, ale nie wiadomo, czy e-fajki są takie super, i w ogule. Nie ma na liquidy żadnych przepisów, i jakby chcieli, to by i uran tam wpieprzyli. Tyle ode mnie.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Brzoz3k - 30-03-2015 12:33:26

Ostatnio kupiłem evica supreme, używam z driperem, pro tankiem lub aero tankiem. Liquidy tylko BM.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - szopen45 - 30-03-2015 15:01:07

Aktualnie Spinner II i góra pro tank IIWink grzałki własnej roboty liquid tak samo Wink

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Brzoz3k - 30-03-2015 15:04:13

Podstawa to dobry sprzęt, niekoniecznie drogi, ale maksymalnie bezobsługowy. Nikogo nie zachęcam, bo to jednak taki sam nałóg jak zwykłe fajki.

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - Błażej - 30-03-2015 16:55:28

Nie palę, ale lubię zapach tych liquidów. Szczególnie ten kawowy

Odp: RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - KeiSangi - 30-03-2015 22:13:44

(29-03-2015 21:47:06)Amator023 napisał(a):  Jako 15-nastolatek pale tak przykładowo sobota do sklepu o 21 grzałem po papierosy (na Mojej Drynie xD ) DZiewczyna się złości i ciagle jedno rzuć to i rzuć posiadam tego "elektryka" ale i tak czy tak musze Zapalic fajke Bo aż się cały trzęse
JA ... no nie wierzę. Cud że chodzę do porządnej szkoły. Jakbym miał ludzi ktorzy jarają w gimbazie... to...

RE: E-Papierosy czyli Hit Gimbazy :D - budzikjacek136 - 30-03-2015 23:44:07

popalam znajomych spinnery II, p1, x7 i inne wynalazki, z różnymi górami np. volish volimizer, protank, itd. powiem że z mojej perspektywy E-ćmiki nie robiąc własnych olejków wychodzą drożej niż normalne fajki. biorąc pod uwage to że pale w sumie nie dużo, paczka starczy srednio na 3 dni, czasem i 4 (no chyba że weekend, to półtora dnia i pusto w kieszeni), a patrząc na kolegów którzy kopcą bawiąc się dymem praktycznie nonstop, wydają co drugi dzień cene najtańszej paczki papierosów na olejek, to mój nałóg aż taki drogi nie jest Big Grin osobiście nie potrafie 'napalić się' e-papierochem, zwyczajny papieros to u mnie czas jakies szybkie spotkanie ze znajomymi, na wolną chwilę podczas jakiejś pracy czy coś - wtedy humor sie poprawia i można wracać do obowiązków. no i piwo lepiej smakuje z jakimś dobrym Luckies'em Big Grin a druga sprawa to taka że lubie klimat PRL'u, a wtedy palili wszyscy i wszędzie.. Tongue jednak nikogo nie nakłaniam, nie zaczełeś to nie zaczynaj palić Smile