![]() |
Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? (/showthread.php?tid=9036) |
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 23:21:49 Ok, dajmy se siana Irku, bo wojna będzie. ![]() ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Irek - 16-11-2012 23:23:14 (16-11-2012 23:21:27)arasszymaras napisał(a): Albo glany za 300 zł... No i mówią że bieda w kraju... RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - arasszymaras - 16-11-2012 23:26:49 (16-11-2012 23:23:14)Irek napisał(a):(16-11-2012 23:21:27)arasszymaras napisał(a): Albo glany za 300 zł... I tu się z tobą zgodzę w 100% ! RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Pitu - 16-11-2012 23:40:53 Nie broncie Chlopakowi Jak chce to niech sobie kupi Zycie Jest po to by spelniac marzenia a nie zeby klocic sie na forum RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Romet_Pegaz - 16-11-2012 23:44:06 Irek podzielam twoją opinię. A takie dziewczyny, które patrzą czy masz markowe buty to zwykłe blachary. Sam zresztą chodzę do najlepszego liceum w Łodzi i wszyscy tylko o jakiś pierdołach typu conversy, vansy, ray bany itp. W 3 klasie zamierzam kupić sobie Poloneza i wtedy okaże się które są blacharami ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Marwerick - 16-11-2012 23:44:40 ja takie cichobiegi co irek zapodał miałem ich kilka są dobre i są tanie jak sie rozwalą a tamte cat to nie są glany qrwa tylko trapery a tu je z wikipedi o glanach: http://pl.wikipedia.org/wiki/Glany RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Romet_Pegaz - 16-11-2012 23:46:01 A poza tym jak dla mnie to nie ma rzeczy i dla kobiet i dla mężczyzn. Albo jedno albo drugie kurde. RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Semmao - 16-11-2012 23:47:19 Jak dzisiaj wchodzę do internetu to mnie kuźwa przeraża. 12-to latkowie to życia nie mają. Laski, motory... ja to się z kumplami kijami po krzakach napier.... po głowach, albo Lego w domu... ale widać życie na przód idzie... posrane ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Norbi96 - 16-11-2012 23:53:21 (16-11-2012 23:40:53)Pitu napisał(a): Zycie Jest po to by spelniac marzenia a nie zeby klocic sie na forum ![]() ![]() Ja 3 rok (szkolny) chodzę w butach nike. Nie kupiłem ich do lansu czy coś, lecz gdyż są trwałe, bo tych z rynku kilka par musiałem kupować...Poza tym za te buty nie płaciłem, ojciec zapłacił więc nie marudziłem. Ogólnie nike polecam. Co do żelu, jakoś martwienia się wyglądem i ogólnie żeby chłop się "pindrzył" to uważam za pedalstwo. Co do trampków nie są fajne, 250zł za trampole? ![]() Kurde, chcesz buty bo laska ma polecieć? Posrane lekko. Ja się zmieniać dla lasek nie będę. Nie chce to nie. Trudno. I tak robić w życiu chcę coś co trochę kłóci się z rodziną także... RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Romet_Pegaz - 16-11-2012 23:54:31 Heh ja też Jeszcze jestem z tego pokolenia ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - patryczek9862 - 17-11-2012 00:19:41 Eee ja tam wole wyglądać jak chłopak, u nas takie buty noszą tylko dziewczyny i mała ilość chłopaków, którzy bardzo by chcieli zmienić płeć ;] A po zatym na biologi miałem że one mają podeszwę płaściutką i można mieć płaskostopie ;/ RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - gryf114 - 17-11-2012 01:22:05 Ja noszę "podróby" i się nie wstydze że w klasie mają jakieś tam adidasy czy "najki" ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Latos - 17-11-2012 02:04:32 http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290266801871/T/340x340/C/FFFFFF/url/buty-trekkingowe-expander.jpg Buty na zimę Na dni letnie mam trampki z adidasa pod kostkę bez tego białego noska i trzymają sie bardzo dobrze. 180 zeta. Zdjęcia nie ma bo nie mogłem znaleźć. http://www.riccardo.pl/images/products/4726/converse-chuck-taylor-all-star_5059a997c52ea_p_main.jpg Są takie same jak te conversy tylko z trzema beżowymi paskami na bokach i bez tego noska białego Na wf mam z łida takie chińskie i też bardzo fajne, wygodne a i na wytrzymałość nie można narzekać (kolega w nich biegał po 50 km tygodniowo to mu 5 miechów wytrzymały i jeszcze w nich kopał w piłkę) w cenie 45 zeta. Uważam że te całe conversy, vansy i all this shit to pedalstwo. Tak, pedalstwo. U mnie w szkole z chłopaków tylko jeden te gówieny ma i mu się rozklejają już. A są tak brzydkie... Ale on ma te z tą taką strzałką mniej więcej po środku, to nie wygląda tak źle. Ale np. te co dziewczyny mają to jakaś mania jest. Czaicie to żeby 300 zeta wydać na buty z czego 30 na szmaty z lumpeksu pozszywane w kształt buta i 270 za tą obsraną gwiazdkę? A do tego się rozklejają. U mnie w szkole chyba z 50 dziewczyn je ma i żałuję że do tej szkoły chodzę. Ogółem w życiu bym takiego czegoś na nogę nie ubrał. Nie pókim żywy. Po prostu są za drogie i za szmatowate. A jak kogoś widzę w glanach w środku lata to nie wiem co se mam myśleć... Wolę kupić se porządne buty i raz a nie ciągle latać do sklepu i co chwile nowe, które do tego są niewygodne i na dłuższą metę droższe. Też wolę ubierać dresy i buty normalne niż się stroić i pół godziny spędzać przed lustrem z żelem na łapach. Włosy mam ciągle na iroka postawione (na wodę), buty adasia albo jakieś inne normalne a nie jakieś rureczki, dżinsy rozdzierane w fabryce, conversy i bluzy z podobizną biebera na środku. Siostra mnie obcina za free, bo jest fryzjerką, do jakichś fajnych ciuchów czasem mi sie siostra jedna albo druga dołoży, na jakiś fajny dres z np. adasia sam se zbieram i nie lansuję sie przed dziewczynami. Bo jaki to ma sens takie pizdusiowanie? Według mnie żaden. Więc - stanowczo odradzam ci conversy. RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Semmao - 17-11-2012 02:15:35 (17-11-2012 00:19:41)patryczek9862 napisał(a): Eee ja tam wole wyglądać jak chłopak, u nas takie buty noszą tylko dziewczyny i mała ilość chłopaków, którzy bardzo by chcieli zmienić płeć ;] Dokładnie, facet nie może się ubierać jak baba, zachowywać jak baba - spędzać godziny w sklepie zastanawiając się co kupić i w czym będzie fajnie wyglądał... kosmetyki też są dla bab. RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Irek - 17-11-2012 11:14:30 Ja nie używam kosmetyków i jakoś żyje (17-11-2012 02:04:32)Latos napisał(a): a nie jakieś rureczki, dżinsy rozdzierane w fabryce, conversy i bluzy z podobizną biebera na środku. Święte słowa, takich typków mało jest ale co gorsza już pojawiają sie w podstawówkach... |