![]() |
Tonsil & Unitra - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: RTV i AGD PRL'u (/forumdisplay.php?fid=203) +--- Wątek: Tonsil & Unitra (/showthread.php?tid=4587) |
RE: Tonsil & Unitra - rpd - 12-01-2014 02:14:38 Ja mam Altusy 75, które właśnie odnawiam (stworzę temat z opisem jak tylko skończę prace nad nimi) i jeszcze mam Altony 80. Kiedyś miałem wzmacniacz już nawet nie pamiętam jaki ale przyzwoity był. Oprócz tego jeszcze korektor na schemacie Unitry, który składał tata. RE: Tonsil & Unitra - kamil97 - 12-01-2014 15:27:12 Ja mam dwa wzmacniacze unitra diora aws 303 i unitra ws 304 S które niedługo bd remontował. Problem w tym że obie przeleżaly na podwórku pod płotem przez ok 5 lat i nie wiadomo czy w środku nucleatum się nie uszkodzilo. Wiadomo deszcz, śnieg,mróz ![]() No i brakuje w jednym wzmaku pokrywy. RE: Tonsil & Unitra - Walet - 12-01-2014 17:47:24 Też posiadam w domu dwie Unitry: -Unitra Śnieżnik R 502 -Unitra Trabant (Dziadek dostał radio za wzorową służbę, jako stróż w PGR-e) ![]() |