![]() |
Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD (/showthread.php?tid=38134) |
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 03-03-2016 11:52:37 Czołgałam się w okopach , wokół leżeli żołnierze, a za mną jechał czołg. Coraz szybciej, położyłam się w okopie a czołg przejechał nade mną ![]() ![]() RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Tomasso94 - 03-03-2016 14:07:29 Te grzyby na kolacje to chyba nie były pieczarki ![]() RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 13-04-2016 13:43:12 Tomasso94 napisał(a):Te grzyby na kolacje to chyba nie były pieczarkiJeśli to do mnie, to nie jem pieczarek i ogółem grzybów, jak dla mnie są niejadalne ![]() ![]() ![]() A z dziś: Pojechałam Chartem do sklepu. Wychodzę ze sklepu, a jakiś chłopak na pomarańczowym Ogarze 200 krzyczy że zepsułam Charta ![]() ![]() RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 27-04-2016 16:04:05 Pojazd z mojego snu (made in fotoszop ![]() ![]() Traktolonez - nazwa ze snu xD RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 05-11-2016 15:28:14 Wychodzę z bloku, patrzę a ktoś kradnie mi golfa! Przeciął już rowerowy zamek, który spinał przednie koło z siatką na płocie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - .:Cichy:. - 06-11-2016 22:48:14 Mi dziś śniła sie taka sytuacja: Na ulice u mojej babci przeprowadził sie Krzysztof Ibisz który na podwórku wystawił taką wieeeeelką kolekcje składaków rometowskich (chyba same wigry ale nie pamietam) ale taką ogromną że stały 3 - 4 rzedy ciągnące się aż po horyzont i wszystkie były takie... piękne nowótkie jakby dopiero wyjechaly z fabryki (lub mojego garażu ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - theogarowiec - 07-11-2016 22:17:34 Ostatnio mi się śniło że wyszedłem z domu, poznałem dziewczynę, śliczna potem byliśmy razem było tak zajebiście, spędziliśmy razem jeden wieczór, niestety się obudziłem i nie wiem jak się nazywa, gdyby mi powiedziała znalazł bym ją na fejsbuju :l RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Latos - 08-11-2016 01:33:20 Mi się śniło że pewna koleżanka powiedziała mi abyśmy zostali przyjaciółmi. Gdy się obudziłem, nie wiedziałem że za 2 godziny faktycznie oficjalnie znajdę się we friendzone... Druga sprawa, nigdy mi się to nie śniło i mam nadzieję że sie nie przyśni, ale z pewnością z krzykiem w nocy obudziłbym się, gdybym we śnie jechał pasatem B6 z SDI pod maską. Myślę że po takim czymś pomoc psychologa byłaby konieczna |