![]() |
Remont charta - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Remont charta (/showthread.php?tid=36272) |
RE: Remont charta - Pompuś - 25-10-2015 20:24:53 Wszyscy mają błotniki polakierowane Charper.... ![]() Fajnie wygląda, tylko ta naklejka na baku... pęcherzyki powietrza ![]() RE: Remont charta - hyundai - 25-10-2015 20:52:54 (25-10-2015 20:24:53)Pompek napisał(a): Wszyscy mają błotniki polakierowane Charper.... nakleji sie zjebaly w reakcji z lakierem tak jak tu ktos pisal ![]() RE: Remont charta - Quake96 - 25-10-2015 21:11:04 A pisałem, że naklejki i bezbarwny to zły pomysł, ale po co mnie słuchać ![]() Nie dziw się, że naklejki w kontakcie z odtłuszczaczem "puściły". Nie ma co oczekiwać cudów. U mnie nawet porządne repliki po przypadkowej "kąpieli" w benzynie i zbyt intensywnym jej wycieraniu lekko się rozmyły. Ale z reguły nic się złego nie działo i nawet gdy zalałem benzyną to wystarczyło lekko wytrzeć ![]() RE: Remont charta - Pompuś - 25-10-2015 21:20:28 pewnie kupiłeś ten komplet za 10 zł od motonity... ![]() RE: Remont charta - hyundai - 25-10-2015 21:27:29 no to teraz mi mowicie? Dalbym te 50zl ale fakt kupilem takie za dyche bo tylko takie znalazlem heh. ALe to nic, bedzie poprawione "A pisałem, że naklejki i bezbarwny to zły pomysł, ale po co mnie słuchać " Jestem lakiernikiem i juz nie raz lakierowałem motocykle z naklejkami, nawet moja wlasna yamahe r6 i wszystkie naklejki szly pod lakier i mialem tylko jeden przypadek kiedys na suzuki ze jedna z naklejek zareagowala tak jak na moim charcie wiec dlatego nie sluchalem hahah bo dla mnie byl do standard naklejek pod lakier. Teraz mam mz do lakierowania i już wiem ze naklejki będą na lakierze RE: Remont charta - hyundai - 28-10-2015 12:44:36 Dzisiaj rano w przerwie przy malowaniu czesci od SHLki chart dostał przełączniki elegancko odnowione xD [attachment=10587] Jak ktos chce to mam jeszcze jeden taki komplet i moge tez odnowic. Jak powinny byc puszczone wszelkie wiazki kabli, linki itp?? RE: Remont charta - JGNZM - 28-10-2015 18:59:03 Srebrna półka fajnie wygląda. Podasz kody lakierów? RE: Remont charta - hyundai - 29-10-2015 00:10:43 heh ktos sie skapnol xD Nie pasowala mi tam fabryczna czarna , wg mnie srebrna lepiej sie komponuje, numery mam ze spectrala novoloskiego, jutro podam. |