![]() |
CZY DA SIE ZAREJSTROWAC - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Poradniki, instrukcje i schematy (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: CZY DA SIE ZAREJSTROWAC (/showthread.php?tid=52405) Strony: 1 2 |
RE: CZY DA SIE ZAREJSTROWAC - Nestor - 20-09-2021 14:32:41 (19-09-2021 08:33:00)romek napisał(a): Teksty typu że konserwator staje się współwłaścicielem kojarzą mi się z tekstami o chipach w szczepionkach. Nikt nie miał takiego pojazdu, coś gdzieś usłyszał i przekazuje dalej. Co do budynków to też znam temat, no ale po pierwsze czy będziesz mu dobudowywał skrzydło albo zmieniał konstrukcje dach? Czytaj z uwagą. "Współwłaściciel" wpisałem w cudzysłowiu. Chodzi o to, że pewnych rzeczy nie zrobisz bez konserwy, a oni potrafią uprzykrzyć życie. Jeżeli masz dobre przejścia z konserwą to zazdroszczę. RE: CZY DA SIE ZAREJSTROWAC - romek - 20-09-2021 18:46:49 Ja nawet się z nim nie kontaktowałem, rzeczoznawca dostarczył mu kwity, ja dostałem informację o wpisaniu do rejestru listownie i tyle ![]() |