![]() |
Komar 3 - moja renowacja po godzinach :) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Komar 3 - moja renowacja po godzinach :) (/showthread.php?tid=47618) Strony: 1 2 |
RE: Komar 3 - moja renowacja po godzinach :) - joozek - 17-10-2018 21:32:52 Nie "ogórek", a ogryzek ![]() RE: Komar 3 - moja renowacja po godzinach :) - krzysiek_web - 10-11-2018 19:06:45 Aktualnie prace wstrzymane od kilku tyg. - brak czasu a zaczął mi się remoncik w domu... Aktualne foto: ![]() No i mam już sprzęt do pracy na następny rok ![]() ![]() ![]() Będzie ładny ogar 200 ![]() PS> Joozek w przyszłym roku wpadne po nowe amorki do ogara. Obecne są w złym stanie na tyle że łączenia z ramą są popękane i w każdej chwili może całość wyskoczyć na zewnątrz więc lipa. RE: Komar 3 - moja renowacja po godzinach :) - krzysiek_web - 09-12-2018 22:49:22 ok, Panowie niestety prace już finalnie wstrzymane do przyszłego roku aż zrobić się cieplej. Nie mam niestety garażu z ogrzewaniem. Ogólnie projekt komara jest na ukończeniu, zostały drobnostki i wstawienie silnika - myślę że max 2-3tyg po godzinach aby było perfekt ![]() ![]() W przyszłym roku kończę komarka i biorę się za ogara - będzie oddzielny temat ![]() |