![]() |
na ile wyceniacie ?? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: na ile wyceniacie ?? (/showthread.php?tid=3690) Strony: 1 2 |
RE: na ile wyceniacie ?? - szkp - 05-03-2012 20:27:31 No tak, pisałem o posiadaczach dużych moto- czy widzisz pokrewieństwo między tą kawą a czoperem 250? Ja nie bardzo. Zupełnie inna klasa i pojemność. Marka zapewne też. Widzę że dobrze mnie znasz... Uwierz że miałem styczność z większą ilością moto niż ty. Co do wnoszenia do tematu, próbowałem nakierować kolegę na szukanie odpowiedzi w bardziej odpowiednich źródłach, ale jeżeli na tym forum są tacy super mechanicy jak ty to chyba już nie muszę... Odnośnie błędów, lepiej ich nie popełniać a nie przepraszać Dobra, EOT, bo się śmietnik robi. RE: na ile wyceniacie ?? - Jacuś16 - 05-03-2012 20:33:24 (05-03-2012 20:27:31)szkp napisał(a): No tak, pisałem o posiadaczach dużych moto- czy widzisz pokrewieństwo między tą kawą a czoperem 250? Ja nie bardzo. Zupełnie inna klasa i pojemność. Marka zapewne też. A jakbyś umiał koleś czytać napisał ze jeszcze mam inne MOTO jakim jest GILERA a modelu nie napisałem z kąd ta pewność ze to nie ścigawa ...?? mam na tym forum chyba jasnowidza ![]() ![]() Nie chce mi sie z tb kłucić bo jeszcze nie znasz mnie a już wiesz tyle że ho ho haha ![]() A co do błędów nie ma ludzi idealnych! (ty z pewnością to tej elity ideałów sie nie zaliczasz wiec nie mart sie ![]() DOBRA , KONIEC i SORRY za SIEBIE I ZA KOLEGĘ i już na temat teraz piszmy ![]() Ta kawa na chodzie jest ?? Biegi nie wyskakują ?? Odpala dobrze ? |