![]() |
Chart wysyłka - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Chart wysyłka (/showthread.php?tid=35884) Strony: 1 2 |
RE: Chart wysyłka - nie_mientki - 09-07-2015 18:02:15 Na żadnej. Chciałem sprawdzić czy nie bot a tak to widać że raczej nie ![]() Jakiś uraz do podobnych akcji typu nowy użytkownik i zaraz reklamy. Najczęściej w stylu "Twój angielski przodek zostawić Pan dwa miliony dolarów spadek, wpłać 500$ na nasze konto aby je otrzymać" lub "PowiększswojegopenisaXXLnajlepszewsiecisprawdź" Nick z nazwą firmy raczej nie przejdzie(regulamin) ale to już sprawa dla Tomka. Co do samych kurierów-nie polecam K-EX, niby najtańsze ale monitorowanie przesyłki kuleje a kurierzy często mało życiowi. RE: Chart wysyłka - AlleKurier - 09-07-2015 18:13:11 (09-07-2015 18:02:15)nie_mientki napisał(a): Na żadnej. Chciałem sprawdzić czy nie bot a tak to widać że raczej nie Ok, w porządku ![]() Co do nicku, to musiałem przeoczyć to w regulaminie (przejrzałem pobierznie czy nie ma zakazu zamieszczania linków) a pozatym uznałem, że tak będzie uczciwiej. Pracownicy firm kurierskich są tacy sami, niezależnie czy zamówisz ich przez nas czy bezpośrednio u przewoźnia. Jeden kurier rzetelnie podchodzi do swoich obowiązków a inny już trochę mniej... |