Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Giełda dla działu rowery - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Giełda dla działu rowery (/showthread.php?tid=32280)

Strony: 1 2

RE: Giełda dla działu rowery - Zweitakter - 31-01-2015 20:10:24

(31-01-2015 18:51:05)Bartek napisał(a):  Odpisywałem z tableta więc dlatego moja wypowiedź tak wygląda Wink

ja za pisanie z tableta, kotleta i kalkulatora wyłapał paru pónktuf
sniper

RE: Giełda dla działu rowery - Dawdzio - 31-01-2015 22:47:56

A moje posty z komórki bez tapatalalka nie różnią się od tych z komputera. No ale dajmy już temu spokój.
offtop

RE: Giełda dla działu rowery - kw112 - 01-02-2015 11:51:53

Giełda jest ogólna, gdzie można sprzedawać wszystko. Zaraz jeszcze swoją giełdę będą chcieli użytkownicy, którzy udzielają się w dwóch kółkach, unitra, dwa kółka itd. itp.

Jakiś czas temu giełda była zrobiona z podkategoriami jako osobna strona, tak jakby osobny portal ogłoszeniowy rometowców, ale nikt z tego nie korzystał. Nie sprawdziło się, więc jest jak jest.
Sami widzicie.

RE: Giełda dla działu rowery - Suwmiarka - 02-02-2015 13:25:09

Ja uważam że dość tych osobnych działów

Jak się przegląda forum na telefonie to trzeba nieźle sie naprzewijać stronę żeby dośjść np. do ShoutBoxa
To jest denerwujące! i lepiej byłoby ograniczyć liczbę tego wszyskiego niż dokładać jeszcze jeden dział...

Poza tym na forum panuje bałagan i wiele tematów sie powtarza, więc jak się czegoś szuka to zajmuje to mnóstwo czasu i lepiej założyć nowy temat Undecided

RE: Giełda dla działu rowery - DaFiX - 02-02-2015 13:43:06

(02-02-2015 13:25:09)Suwmiarka napisał(a):  Jak się przegląda forum na telefonie to trzeba nieźle sie naprzewijać stronę żeby dośjść np. do ShoutBoxa

Więc powiadasz, że trzeba dużo przewijać? Informacja nieprawdziwa. Znowu obsługa forum się kłania.

RE: Giełda dla działu rowery - nonameuser1 - 02-02-2015 16:44:33

Nawet jeśli, to co to za argument, forum ma się rozrastać czy kurczyć? Może zamknąć i będzie zajmowało jeszcze mniej Big Grin Jeśli mowa o dziale rowerowy to nie zauważyłem, żeby coś się powtarzało a co się dzieje w motorowerowym dziale, nie mam pojęcia. Co to w ogóle za argumenty, czekam aż ktoś napisze, że nie lubi jeździć na rowerze i dlatego giełdy ma nie być Big Grin

Czy ktoś z administracji mógłby zabrać głos, czy to o co walczymy ma szanse być zrealizowane?

RE: Giełda dla działu rowery - Tomasso94 - 08-02-2015 12:13:47

(01-02-2015 11:51:53)kw112 napisał(a):  Jakiś czas temu giełda była zrobiona z podkategoriami jako osobna strona, tak jakby osobny portal ogłoszeniowy rometowców, ale nikt z tego nie korzystał. Nie sprawdziło się, więc jest jak jest.
Sami widzicie.

Podtrzymuje to zdanie. Giełda jest ogólna, i nie ma na niej tylko części motorowerowych, zdarzały się również worki ziemniaków, hydrofory i rozrzutniki do gnoju. Dlatego na giełdzie jest wszystko, a robienie osobnej dla rowerów mija się z celem.

Się nie da. ~Tomasso94