![]() |
Giełda dla działu rowery - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Giełda dla działu rowery (/showthread.php?tid=32280) Strony: 1 2 |
RE: Giełda dla działu rowery - Zweitakter - 31-01-2015 20:10:24 (31-01-2015 18:51:05)Bartek napisał(a): Odpisywałem z tableta więc dlatego moja wypowiedź tak wygląda ja za pisanie z tableta, kotleta i kalkulatora wyłapał paru pónktuf ![]() RE: Giełda dla działu rowery - Dawdzio - 31-01-2015 22:47:56 A moje posty z komórki bez tapatalalka nie różnią się od tych z komputera. No ale dajmy już temu spokój. ![]() RE: Giełda dla działu rowery - kw112 - 01-02-2015 11:51:53 Giełda jest ogólna, gdzie można sprzedawać wszystko. Zaraz jeszcze swoją giełdę będą chcieli użytkownicy, którzy udzielają się w dwóch kółkach, unitra, dwa kółka itd. itp. Jakiś czas temu giełda była zrobiona z podkategoriami jako osobna strona, tak jakby osobny portal ogłoszeniowy rometowców, ale nikt z tego nie korzystał. Nie sprawdziło się, więc jest jak jest. Sami widzicie. RE: Giełda dla działu rowery - Suwmiarka - 02-02-2015 13:25:09 Ja uważam że dość tych osobnych działów Jak się przegląda forum na telefonie to trzeba nieźle sie naprzewijać stronę żeby dośjść np. do ShoutBoxa To jest denerwujące! i lepiej byłoby ograniczyć liczbę tego wszyskiego niż dokładać jeszcze jeden dział... Poza tym na forum panuje bałagan i wiele tematów sie powtarza, więc jak się czegoś szuka to zajmuje to mnóstwo czasu i lepiej założyć nowy temat ![]() RE: Giełda dla działu rowery - DaFiX - 02-02-2015 13:43:06 (02-02-2015 13:25:09)Suwmiarka napisał(a): Jak się przegląda forum na telefonie to trzeba nieźle sie naprzewijać stronę żeby dośjść np. do ShoutBoxa Więc powiadasz, że trzeba dużo przewijać? Informacja nieprawdziwa. Znowu obsługa forum się kłania. ![]() RE: Giełda dla działu rowery - nonameuser1 - 02-02-2015 16:44:33 Nawet jeśli, to co to za argument, forum ma się rozrastać czy kurczyć? Może zamknąć i będzie zajmowało jeszcze mniej ![]() ![]() Czy ktoś z administracji mógłby zabrać głos, czy to o co walczymy ma szanse być zrealizowane? RE: Giełda dla działu rowery - Tomasso94 - 08-02-2015 12:13:47 (01-02-2015 11:51:53)kw112 napisał(a): Jakiś czas temu giełda była zrobiona z podkategoriami jako osobna strona, tak jakby osobny portal ogłoszeniowy rometowców, ale nikt z tego nie korzystał. Nie sprawdziło się, więc jest jak jest. Podtrzymuje to zdanie. Giełda jest ogólna, i nie ma na niej tylko części motorowerowych, zdarzały się również worki ziemniaków, hydrofory i rozrzutniki do gnoju. Dlatego na giełdzie jest wszystko, a robienie osobnej dla rowerów mija się z celem. Się nie da. ~Tomasso94 |