![]() |
SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! (/showthread.php?tid=2512) Strony: 1 2 |
RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - kamil99718 - 26-12-2011 22:17:34 mój tata kupił do 60-tki nową kabinkę za 2500, a stara w lepszym stanie od twojej poszła za 300 na allegro, sory za szczerość ja bym wolał dołorzyć 400 i kupić czeską i ją dobrze uszczelnić niż marznąć w starym orzechu za drogo RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - bykuu - 26-12-2011 22:36:58 no ja też mam nową w 60-tce i tata za nią dał 3000zł jakoś ale to 2-3 lata temu było. a co do stanu, uszczelniania i marznięcia to ona jest w dobrym stanie, no nie wiem w jakim była Twoja, ale moja dobrze się trzyma, niepordzewiała ani nic. uszczelniona była dobrze, rura do grzania była i zimą jak się orkę robiło to w samej koszulce można było siedzieć bo ciepło było w niej, więc nie wiem co Ty mi opowiadasz o jakimś marznięciu w niej.. co do ceny to patrzyłem na allegro wiem po ile takie chodzą jak moja.. a podana cena NIE JEST OSTATECZNA.... RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - kamil99718 - 27-12-2011 00:24:14 życzę powodzenia wstaw ją na allegro a co do tego marznięcia to jak w zimę dasz 60-tce w pi**e dasz to jak ma nie być ciepło my do nowej kabinki na zimę przepyszczamy przez środek rure wydechową i wypuszczamy tyłem jak da się jej pi**e to jest tak gorąco że trzeba z tyłu okno otwierać RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - zbydrze - 01-01-2012 00:29:49 Mam taką na swoim 3P... To tak jakby wcale jej nie było.. tylko na głowe nie pada, ale nijak tu radio wsadzić... ani wentylator zrobić, całe szczęście że ma szyberdach ![]() RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - bykuu - 01-01-2012 04:17:45 no stary słuchaj, najważniejsze to żeby właśnie na głowę nie padało. poza tym jak dobrze uszczelnisz to też jest git. my ją mieliśmy wiele lat.. z 15 spokojnie. myślę że ona ma dużo więcej i nie narzekał na nią ani dziadek ani tata. tata ją później tak jak mówię uszczelnił i był git. zimą cieplutko, na głowę nie padało było dobrze. potem tata sprzedał cyklop i za tą kasę kupił kabinę właśnie i tur do C-360 a tej chcemy się pozbyć bo miejsce tylko zajmuje. także nie wiem jak u Ciebie ona wyglądała i jak to było zmontowane, ale u mnie spisywała się dobrze. : ) co do radia to mamy teraz w tej nowej, i nie ma takiego dobrego uszczelnienia żeby z radia coś można było tak dobrze zrozumieć podczas pracy czy jazdy. na postoju jest git, no ale podczas pracy silnika to tam więcej hałasu tylko jest. : ) co do wentylatora to zależy o jaki Ci chodzi. ale ten od ocieplania był git. jakbyś chciał taki chłodzący zamontować wewnątrz kabiny to przecież też byś zamontował taki w miarę nie duży. także zależy jak kto woli i jak mu finanse pozwalają, jeden sobie kupi te jak to teraz robią, drugi jakąś czeską, trzeci taką jak moja, a czwarty jeszcze jakąś inną. ważne żeby na głowę nie padało i nie wiało. a kto jaką sobie będzie miał to już zależy od niego. : ) RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - maly - 01-01-2012 06:28:15 Ja mam też orzeszka i normalnie radio zamontowane ![]() ![]() RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - zbydrze - 02-01-2012 00:43:34 Ja nie mówię że zmieniłem kabinę. Nadal mamy puszkę i wentylatorek był taki ruski malutki, bardzo fajnie sie spisywał przy prasowaniu, ale zabrałem go Tacie do swojego T25 Teraz ja mam 2 wentylatorki (oryginał CCCP ![]() ![]() RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - peśku - 09-01-2012 23:18:53 BYku nie sprzedsz tej kabiny a ten kadet na tym zdjeciu to twój??? RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - bykuu - 09-01-2012 23:22:02 (09-01-2012 23:18:53)peśku napisał(a): BYku nie sprzedsz tej kabiny a ten kadet na tym zdjeciu to twój??? ze względu na cenę, czy na to że nikt już nie potrzebuje takiej kabiny? ; p tak mój. ^ ^ RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - peśku - 11-01-2012 22:26:57 ze względu że nikt nie potrzebuje. wystarczy troche dołożyc i masz nową... ładniejszą RE: SPRZEDAM KABINĘ URSUS C-360! WARTO! - bykuu - 12-01-2012 20:16:45 oj potrzebują potrzebują, lepiej mieć kabinę i na głowę Ci nie pada i nie wieje, a i ciepło jest jak masz rurę.. : ) no i wiesz, dla jednego dołożyć jeszcze 2tys. to 'trochę' , a dla drugiego nie.. ; p w każdym bądź razie kabina za 400zł jest do negocjacji póki co. : ) |