![]() |
Co sądzicie o tym Derbi - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Co sądzicie o tym Derbi (/showthread.php?tid=15890) Strony: 1 2 |
RE: Co sądzicie o tym Derbi - wojtekr35 - 26-06-2013 11:26:05 (25-06-2013 20:04:55)Romeciarz351 napisał(a): Moim zdaniem lepiej nie kupować supermoto po tuningu po nieraz walą takie przekręty.Pooglądaj sobie filmiki na youtube co robią z super moto po tuningu, lepiej samemu stuningować i mieć pewność No tylko nie wiem z której strony to supermoto. Paweł ja bym poszukał czegoś na małych kółkach bo na więcej można sobie pozwolić, jest duża różnica w przyczepności tych kół. RE: Co sądzicie o tym Derbi - Paweł97 - 26-06-2013 12:38:43 W okolicy jak na razie nic takiego nie znalazłem. Wojtek chodzi ci o skuter? Bo skutera to nie chce. Wole enduro albo jakiś motorower. Ale ta Senda to chyba nie jest taka zła. Widziałem kilka motorów w gorszym stanie a nie wiele tańszych. Chyba właściciel o niego dbał bo same najdroższe części włożył. Jeszcze bede szukał czegoś ale raczej tego obejrze. Tramwajarz te Furio to troche za drogie jak dla mnie. RE: Co sądzicie o tym Derbi - wojtekr35 - 26-06-2013 17:14:25 Z małymi kołami to mi o supermoto chodziło ;] RE: Co sądzicie o tym Derbi - Paweł97 - 26-06-2013 22:18:40 Aha. Nieogarnąłem. No nie wiem. Supermoto w teren za bardzo się nie nadaje a tą sendą chce też polatać po lesie ale i po asfalcie. |