![]() |
Wigrami do Wigier - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Podlaskie (/forumdisplay.php?fid=117) +---- Wątek: Wigrami do Wigier (/showthread.php?tid=16286) Strony: 1 2 |
Wigrami do Wigier - BITER - 06-07-2013 23:59:40 Ostatnio, gdy smażyłem się na słońcu nad Wigrami wpadł mi do głowy pewien pomysł (chyba nie nawskutek udaru słonecznego ) . A mianowicie, zastanowiłem się nad wspólnym zorganizowaniem wycieczki/zlotu o nazwie " Wigrami do Wigier". Nie wiem czy to dobry pomysł, bo w sumie każdy z nas mógłby tam pojechać nawet jeśli nie ma roweru Wigry. Nie wiem czy to dobra koncepcja..... Ale jakby się udała, to można by było organizować taki zjazd co roku ![]() Pomyślcie nad moją propozycją, dajcie swoje opinie i przemyślenia na ten temat i oceńcie sami ![]() RE: Wigrami do Wigier - Wigrus - 09-07-2013 20:07:57 Ja myślę, że to świetny pomysł ![]() No i gdzie mógłby być start/zbiórka? A może Wigro-Fani dołączaliby po drodze? Ale jakby co w tej sprawie możesz na mnie liczyć. ![]() RE: Wigrami do Wigier - MIREK.M2 - 09-07-2013 22:17:49 Kurde sam bym pojechał ale mieszkam na samym rogu polski RE: Wigrami do Wigier - kankurek - 09-07-2013 22:36:10 Fajny pomysł. Też bym się dołączył bo mam rometa gila tylko jestem z drugiego krańca polski. ![]() Praca tkwi w realizacji. ![]() RE: Wigrami do Wigier - BITER - 09-07-2013 23:11:06 Ja myślę że nie powinno być większego chyba problemu... Tyle że ja jestem najbliżej Wigier haha.. To byście musieli jakoś tu dojechać... Bo jak w Suwałkach zaczynamy to myślę że dobrym miejscem byłby SOK (Suwalski Ośrodek Kultury) Jest tam fajny placyk i fontanny z chodnika tryskające. W google powinny być fotki bo ja z dodawaniem mam problem. Może PKS-em dojazd? (taka mała propozycja) Albo byście mogli ustalać miasta w których byście dołączali do siebie i razem do Suwałk byście przyjechali ? Rzućcie jakieś pomysły to się pomyśli ![]() Nie ma rzeczy niemożliwych ![]() RE: Wigrami do Wigier - Wigrus - 10-07-2013 13:18:14 Myślę, że dla tych co daleko mieszkają to pociąg, autobus itp. to nie najgorszy pomysł... RE: Wigrami do Wigier - BITER - 10-07-2013 23:13:13 Przejadę się jutro do Starego Folwarku. To taka wieś niedaleko Wigier ( jakieś 5 km), ale położona nad jeziorem Wigry. Mają tam fajną plażę. Fajne pole namiotowe tylko muszę zobaczyć cennik. Jak coś piszcie kiedy by wam pasowało, bo ja obstawiam koniec lipca początek sierpnia i to tak albo na 3 dni albo na tydzień. A wyżywienie to chyba każdy we własnym zakresie. Jeśli coś pominąłem to proszę o uwagi i oceny ![]() Acha, i ile osób by pojechało ? PS: Jeżeli pociągiem nie byłby problem to mogę czekać na dworcu, mam jakieś 5 minut rowerem do PKP. Jutro wieczorkiem powinienem dać znać na temat cen na polu namiotowym. Jakby wypaliło to moglibyśmy organizować takie wyjazdy co roku ![]() RE: Wigrami do Wigier - Mikołaj98 - 10-07-2013 23:26:04 hahahahahhaha... ja bym musiał się do was dostać chyba samolotem ![]() RE: Wigrami do Wigier - Semmao - 10-07-2013 23:32:03 Pomysł moim zdaniem genialny. ![]() ![]() RE: Wigrami do Wigier - BITER - 10-07-2013 23:36:40 Pomysły można realizować bez większego problemu, Semmao. Kolega Wigrus podał pomysł na przyjechanie PKP. Rozważ tę możliwość i sprawdź cenę biletu ![]() ![]() RE: Wigrami do Wigier - Wigrus - 11-07-2013 20:03:18 Ale nie lepiej by zacząć od przyszłego roku? No i, czy nie lepszym terminem byłby początek lipca, zanim ludzie gdzieś powyjeżdżają? ![]() ![]() ![]() RE: Wigrami do Wigier - BITER - 12-07-2013 01:47:52 Dobrze mówisz ![]() W planach mam jeszcze " Rometiadę " ale to już co innego. Jak chcecie szczegóły nowego pomysłu to dajcie znać ![]() RE: Wigrami do Wigier - Przemi998 - 12-07-2013 01:58:21 Ja może się wybiore jak kupie od Semmao Sokoła ! ![]() RE: Wigrami do Wigier - Wigrus - 12-07-2013 13:02:40 Opowiesz nam też coś o Rometiadzie? RE: Wigrami do Wigier - BITER - 12-07-2013 17:09:23 Rometiada - Maraton Rometami po najurokliwszych miejscach Suwalszczyzny. Trasa liczy sobie ponad 100 km i prowadzi przez krajobrazy Suwalszczyzny wyglądem przypominające niekiedy krajobrazy górskie ![]() Pomysł w sumie też zdatny do zrealizowania bo jak patrzyłem na mapie w znanej wyszukiwarce to czas takiej podróży ze średnią prędkością to około 6 godzin także myślę że nie tragedia. Póki co, sam muszę przejechać tą trasę, bo tylko rozważałem czy takie coś może się udać. Jeżeli w wakacje moglibyście przyjechać na zlot " Wigrami do Wigier " to jakbyście przyjechali na tydzień to można by było takie coś także zorganizować ![]() Jakieś uwagi, pytania czy oceny mile widziane ![]() |